Tampa Bay Buccaneers har fået ny cheftræner, og med Bruce Arians ved roret skal de forsøge at kæmpe sig ud af den sø af middelmådighed, som piraterne har sejlet i de seneste mange år.

Free agency er overstået og draften nærmer sig så småt. Den næste måned kigger vi nærmere på begge ting for alle 32 hold. Hver dag får du en ny artikel, der analyserer holdets ageren i free agency og kigger frem mod deres draft. Turen er kommet til Tampa Bay Buccaneers.

Nævneværdige afgange
Kwon Alexander, LB, San Francisco 49ers
DeSean Jackson, WR, Philadelphia Eagles
Vinny Curry, DE, Philadelphia Eagles
Ryan Fitzpatrick, QB, Miami Dolphins
Adam Humphries, WR, Tennessee Titans
Ardarius Taylor, LB, Cleveland Browns
Andrew Adams, S, Detroit Lions
Brent Grimes, CB, Kontraktløs
Chris Conte, S, Kontraktløs
Jacquizz Rodgers, RB, Kontraktløs
Javien Elliott, CB, Kontraktløs

Nævneværdige tilgange
Shaquil Barrett, Edge (1 år, 4 millioner dollars)
Blaine Gabbert, QB (1 år, 1,5 millioner dollars)
Deone Bucannon, LB (1 år, 2,5 millioner dollars)
Breshad Perriman, WR (1 år, 4 millioner dollars)
Bradley Pinion, P (4 år, 11 millioner dollars)
Kentrell Brice, S (1 år, 1 million dollars)
Philip Andersen, K

Nævneværdige kontraktforlængelser
Donovan Smith, T (3 år, 41,25 millioner dollars)
Ryan Griffin, QB (2 år, 2,9 millioner dollars)
Cairo Santos, K (1 år, 1 million dollars)
Kevin Minter, LB (1 år, 895.000 dollars)

Store ændringer skal hjælpe kulturskifte i Tampa

Tampa Bay har under den nye cheftræner Bruce Arian valgt, at mange af holdets egne kontraktløse spillere, skulle have lov til at prøve lykken andetsteds. Det betyder, at spillere, der har været prominente navne i klubben er blevet skiftet ud med en række ikke så store profiler. De fleste af de beslutninger, mener jeg, har været fornuftige. Kwon Alexander er en solid spiller, men jeg synes ikke, at han helt var den kontrakt værd, som han endte med at få, specielt med skadeshistorikken in mente. Derudover er farvellet til ældre spillere som Fitzpatrick, Conte og Grimes en naturlig udvikling, der måske burde være sket endnu tidligere.

Den helt store styrke hos Florida-mandskabet de seneste år har været holdets receivere, men de er blevet et par spillere fattigere på det område. Buccaneers sendte DeSean Jackson og et valg i draftens syvende runde til Philadelphia for et valg i draftens sjette runde. Det skete i et forsøg på at spare penge, men trods Jackson efterhånden er blevet 32 år, så er han stadig en dygtig spiller. Det var ret billigt at lade ham smutte, trods alt.

Adam Humphries er også at finde andetsteds til næste år. Slotreceiveren har været en stabil spiller de seneste år for Buccaneers, og han kan nemt blive en savnet mand, selv med Mike Evans og Chris Godwin på holdkortet. Buccaneers valgte også at fyre Vinny Curry, der nu er skiftet tilbage til Eagles. Curry var lige den type spiller, som Bucs havde brug for under sidste års free agency, men skuffede fælt.

Af nytilkomne spillere bør holdets fans være begejstrede over Shaquill Barrett, der er kommer til fra Denver. Her har han gjort det godt i en begrænset rolle og kommer til sin nye klub på en fin kontrakt. Han bør kunne bidrage med noget tiltrængt pass rush. Generelt har Buccaneers hentet spillere på 1-årige kontrakter. Kun den solide punter Bradley Pinion har fået mere end en sæson.

Det mest bemærkelsesværdige navn blandt resten er tidligere førsterundevalg Breshad Perriman. Receiveren har skuffet i sin tid i NFL, men skal forsøge at udfylde DeSean Jacksons rolle som den lynhurtige, dybe trussel i den kommende sæson. Perriman havde et par gode momenter i Cleveland sidste år, så måske kan han få vendt karrieren.

Tampa har også forlænget med holdets venstre tackle, Donovan Smith. Den store tackle har aldrig rigtigt været meget over middelmådig, men det er risikabelt at skifte ud på den vigtige position. Smith har forbedret sig en smule og har skåret ned på antallet af straffe imod ham, men det er stadig mange penge at bruge på en spiller af hans kaliber. Buccaneers får ikke en specielt imponerende karakter i år, men det er let at se planen med det hele. Holdets identitet skal ændres, og en udrensning, som den de er gået i gang med er nødvendig, selv om det betyder, at holdet ikke ser stærkere ud på vej ind til den kommend sæson.

Karakter: 5/10

Draft: Buccaneers vælger som nummer 5 i første runde

Holdmangler: Edge, LB, T, G, CB, S, DT, CB

Langt de fleste af Tampas mangler findes på forsvaret. Buccaneers mangler i den grad noget pass rush fra forsvarets yderside, men kan også komme til at mangle kvalitet på indersiden af forsvaret. Trods mange års tro tjeneste og spil på højt niveau, ser det ud til, at Gerald McCoys tid som forsvarsspiller i Tampa nærmer sig enden. Linebacker var set som et problemområde inden Kwon Alexander forlod klubben, og det kan meget vel blive forsøgt løst tidligt i draften.

Også den offensive linje kunne trænge til noget ungdom og kvalitet. Demar Dotson har længe været en solid og tro tackle, men han er efterhånden blevet 33 år og har en kedelig skadeshistorik de seneste år. Ali Marpet er god på den ene af de to guard-positioner, men den anden guard-plads kunne sagtens tåle fornyelse.

Buccaneers startede sidste sæson første- og andetårsspillere spillere i Jordan Whitehead og Justin Evans på safety-positionerne. Ingen af de to leverede en imponerende indsats, men det er trods alt nok for tidligt at tænke på reel udskiftning der. Holdets bagkæde har længe været et svagt led, så måske Arians tænker anderledes.

1)Montez Sweat, Edge, Mississippi State

Tampa Bay mangler ungdom og atletiske evner på ydersiden af forsvaret, og Sweat kan bidrage med netop det. De to bedste quarterbackjægere i denne draft regnes blandt de fleste for at være Nick Bosa og Josh Allen, men Sweat kan nemt være lige i hælene på de to. Sweats lange krop og atletiske evner vil være et godt match med Jason Pierre-Paul på den anden side, og med god produktion fra den stærke SEC-collegekonference har han brugbar erfaring med i tasken. Desuden har han et temperament og en kærlighed til spillet, som Bruce Arians ville elske

2) Devin White, LB, LSU

Med Kwon Alexanders exit til San Francisco, har Bucs brug for en partner til den dygtige Lavonte David. White beskrives som den ubestridte leder på LSU-forsvaret og kombineret med en fremragende atletisk profil skaber det en enormt spændende cocktail. Han er ikke specielt disciplineret i sit spil, men flyver fra side til side med voldsom fart og vilje. Kan han få styr på de sidste småting, så er han den perfekte linebacker i det moderne NFL. Buccaneers er eftersigende også store fans af White, så det kunne meget let blive valget i første runde.

3) Jeffery Simmons, DT, Mississippi State

En anden spiller fra Mississippi State, der potentielt ville passe godt ind i Tampa. Simmons var en af college footballs absolut bedste spillere, men en korsbåndsskade har skabt tvivl om, hvornår man tør drafte ham. Skulle Tampa vælge at trade tilbage og skaffe flere valg, så kunne Simmons være en kandidat senere i første runde. Kommer han sig helt fra skaden, vil han være en god makker til Vita Vea og en værdig arvtager til Gerald McCoy. Simmons kan bidrage med råstyrke og hurtige reaktioner. Flere drafteksperter mener, at han kan ende med at være den bedste spiller i hele denne draft om fem år.

ARZ | ATL | BAL | BUF | CAR | CHI | CIN | CLE | DAL | DEN | DET | GB | HOU | IND | JAC | KC |
LAC | LARMIA | MIN | NE | NO | NYG | NYJ | OAK | PHI | PITSF | SEA | TB | TEN | WAS

SKRIV ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her