Forside Redaktion

Redaktion

Magnus Jølnæs

Redaktionschef

Udover at være Gul Kluds redaktionschef er Magnus manden bag de to ugentlige artikler i NFL-sæsonen: 10 ting vi lærte og Weekly Winners.
Yndlingshold: Denver Broncos

Victor Risager

Skribent

Victor har været interesseret i NFL, siden han var ganske ung. Hans far har fulgt sporten i mange år, og for Victor tog det virkelig til i slutningen af 00'erne. Til hverdag er Victor kandidatstuderende på Københavns Universitet. Victor er sportsnørd og interesserer sig for næsten alle andre sportsgrene - især NBA, NHL, cykling og fodbold.
Yndlingshold: Seattle Seahawks.

Dennis Cordsen La Cour

Draftekspert

Dennis er Gul Kluds draft-ekspert og laver analyser af college-spillere og Mock drafts i forbindelse med NFL draften.
Yndlingshold: LA (San Diego) Chargers

Marc Skafte

Madredaktør / Skribent

MAD! Marc er Gul Kluds mad-skribent og connaisseur. Du kan finde hans madoptakter på Gul Klud og se hans opskrifter på eatmysports.dk. Marc har en kæmpe interesse for amerikansk kultur og historie, og der fylder sporten en stor del. Mark var inden NFL lige omkring NBA. Marc har aldrig selv spillet football, altså bortset fra mange timers Madden. Til hverdag bor Marc sammen med sin kæreste på Frederiksberg, og så er han guitarist i bandet South Haven. Marc har Jeg har en bachelor i amerikanske studier. Yndlingshold: Minnesota Vikings - Marc bløder lilla!

Jonas Pedersen

Skribent

Jonas opdagede NFL i 2008, hvor Miami Dolphins' wildcat-angreb og aqua-farvede uniformer øjeblikkeligt gjorde ham til fan af holdet. Udover den fænomenale dækning af NFL, er Jonas også betaget af det enorme strategiske element i football, der i hans øjne gør sporten unik.
Yndlingshold: Miami Dolphins

Teis Joranger

Redaktør / Analytiker

Teis er uddannet cand.scient i Kemi fra Københavns Universitet. Interessen for NFL kom i slutningen af 00'erne, hvor Giants mod Patriots i Super Bowl 42 var hans første Super Bowl. Inden den efterfølgende sæson valgte han Pittsburgh Steelers som sit favorithold, og de vandt derfor SB43

Nicholas Isak Jørgensen

Skribent

Nicholas er cand.scient.pol. og arbejder som konsulent i rådmandssekretariatet i Magistratsafdelingen Sociale Forhold og Beskæftigelse hos Aarhus Kommune. Han er vild med NFL , men går også op i fodbold, dansk og international politik samt gastronomi. Yndlingshold: Baltimore Ravens

Jacob Graversen

Skribent

Kærlighedsaffæren med NFL startede, da han som 10-årig fik NFL 2k3 spillet til Playstation i julegave. Året efter zappede han over på TV2 Zulu. Et par timer i selskab med NFLming og Falkeøje og så var han solgt. Jacob har en bachelor i kommunikation, men læser nu til ergoterapeut. Han er Liverpool-fan og elsker også NBA og cykling. I sin fritid går han meget op i personlig træning
Yndlingshold: Seattle Seahawks

Anders Kaltoft

Skribent / Podcast

Anders blev football-fan pga. en blanding af Morten Andersens svedige venstreskøjte imod Vikings og Baltimores bæstlige forsvarspræstation i Super Bowl 35.
Yndlingshold: Baltimore Ravens

Victor Ostenfeld

Skribent

Victor blev football-fan, da min bror så NFL på Zulu. Herefter har han langsomt sagt farvel til nattesøvn i løbet af efteråret.
Yndlingshold: Miami Dolphins

Thomas Ringgaard

Skribent / Draftekspert

Thomas er en Gul Kluds sikreste trumfkort, når det kommer til NFL-draften. Udover at interessere sig for de nye spillere, kommer ind i NFL har Thomas selv spillet football i 16 år i Danmark. Til daglig er han læge.
Yndlingshold: Philadelphia Eagles

Mathias Sørensen

Red./Vært: Det Ovale Kontor

Mathias er vært på Gul Kluds football-podcast Det Ovale Kontor, hvor han hele året har gæster, der snakker og nørder NFL.
Yndlingshold: Cincinnati Bengals

Alexander Paaske

Skribent

Alexander blev fan af NFL før Super Bowl 42 mellem Giants og Patriots i 2008. Hans gode ven holdt med Giants og så valgte Alexander Patriots. Giants vandt, men Alexanders fascination af amerikansk fodbold var vakt. Til daglig arbejder han for Dansk Boldspil-Union som kommunikationsmedarbejder, blandt andet som kommunikationsansvarlig for Kvindelandsholdet. Udover NFL er han vild med fodbold og basketball. Yndlingshold: New England Patriots

Nikolaj Sattrup

Skribent

James Harrisons 100-yards interception touchdown i Super Bowl 43 er Nikolajs første football-minde. På efterskole tog interessen hurtigt til og i dag bruger han timevis på NFL podcasts, artikler og Twitter. Før var Nikolaj stor NBA og Boston Celtics-fan. Derfor valget af favorithold i NFL på New England Patriots. Til dagligt studerer han kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Nichlas Mohrsen

Skribent

Interessen for NFL begyndte for Nichlas med et af de tidlige Madden spil på pc. Her valgte man hold ud fra hjelmenes design og tigerstriberne var bare de fedeste. Derfor er Nichlas stadig den dag i dag fan af Cincinnati Bengals. Til hverdag arbejder han som Uddannelseskonsulent hos Uddannelsesnævnet. Nichlas bor i Ørestad med sin kæreste og to børn.
Yndlingshold: Cincinnati Bengals

Mikkel Nielsen

Skribent

Interessen for NFL startede i folkeskolen, hvor Mikkel havde et forløb med amerikansk fodbold. Siden har han fulgt NFL tæt. Han studerer international virksomhedskommunikation på engelsk på Aalborg Universitet. Han interesserer sig også for dansk fodbold, og spiller selv for Birkelse IF ...
Yndlingshold: Philadelphia Eagles. Yndlingsspiller: Darren Sproles

23,683FansLike
5,620FølgereFølg
1,110AbonnenterAbonnér

Dagens bedste

Fik du læst?