Støt Gul Klud på 10er.dk

Nu kan du hjælpe os med at levere nyheder fra NFL til danskerne. Støt vores fantastiske skribenter med et valgfrit beløb på 10er.dk. Det vil vi virkelig værdsætte.

Hvorfor støtte?

Vi har et team af super dygtige skribenter, og dem vil vi for alt i verden gerne kunne holde fast i. Du kan være med til at gøre det meget nemmere for os ved at støtte Gul Klud på 10er.dk. Vi vil også gerne i fremtiden levere nyheder og specialartikler fra NFL, fordi vi elsker sporten.

Vi trækker lod om et freebet hver uge

Vi er glade for hver, der donerer uanset beløb, og vi vil gerne belønne dem, der støtter Gul Klud med et valgfrit beløb. I samarbejde med Oddset trækker vi lod om et freebet på 50 kroner hver uge under NFL-sæsonen. Du er dermed med i lodtrækningen uanset om du støtter os med 5- eller 50 kroner.

Støt og vind en NFL-rejse

Hvis du er så venlig at støtte Gul Klud med et valgfrit beløb, så får du automatisk et lod i bowlen, når vi trækker lod om en flot præmie til sidst på sæsonen. Vinderen får en rejse til en værdi af 10.000 kr. sponsoreret af Oddset fra Danske Spil.

På tværs af Gul Klud-universet kan du også komme med i lodtrækningen, hvordan kan du se her.

Endnu en gang tusind tak til alle, der vælger at støtte vores projekt. Vi elsker at skrive om amerikansk fodbold, og vi vil gøre vores ypperste for at gøre din NFL-oplevelse bedre.