Dine personlige oplysninger

På gulklud.dk gemmer vi kun de allermest nødvendige informationer om dig for at gøre din oplevelse på Gul Klud så lækker og brugervenlig som mulig. Nedenstående finder du vores GDPR-politik i henhold til EU-loven pr. 25. maj 2018.

1. Vi beskytter dine data
Gul Klud ApS er ansvarlig for alle personoplysninger, som du giver os. For Gul Klud  er det vigtigt, at du som besøgende føler dig tryg, når du besøger vores hjemmeside. Opretter du en profil hos os, har vi behov for at indsamle og behandle enkelte personoplysninger.

2. Gul Klud ApS er dataansvarlig
Gul Klud ApS er dataansvarlig for de personoplysninger, der afgives på vores hjemmeside, og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning om persondata.

3. Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?
Oplysninger, som vi kan indsamle direkte fra dig, omfatter dit navn, e-mailadresse og evt. facebook-profil. I forbindelse med køb på siden, er det muligt, at vi beder om yderligere oplysninger så som  adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger. Sidstnævnte håndteres af tredjepart og vil ikke blive gemt af Gul Klud ApS.

4. Hvad gør vi med dine personoplysninger?
Vi behandler udelukkende de personoplysninger, du har givet os, til de formål du har givet dit samtykke til.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Gul Klud ApS.
Derefter vil Gul Klud ApS ikke længere behandle dine personoplysninger til særlige formål, som du tidligere har givet dit samtykke til.
Dine personoplysninger bruges af Gul Klud ApS til at opfylde vores forpligtelser overfor dig og yde dig den bedst mulige service. Det kan f.eks. være ved udsendelse af nyhedsbreve, du har signet op til, eller behandling af et køb, du har foretaget på siden. Bemærk at ved køb gennem tredjepart ophører ansvaret fra Gul Klud ApS.

5. Hvem overfører vi dine oplysninger til?
Som udgangspunkt overfører vi ikke dine personoplysninger til andre. Det vil sige, at vi ikke bortgiver eller sælger nogle af dine personoplysninger.
På et senere tidspunt er det dog muligt, at tredjepart får adgang til dine personoplysninger for at optimere din oplevelse på Gul Klud ApS. Dette vil ske i henhold til den gældende EU-lov om personoplysninger, der sikrer, at behandlingen foretages iht. EUs og Gul Kluds anvisninger. Derudover kræver vi, at tredjepart beskytter og sletter dine personoplysninger inden for en rimelig tid, efter de har udført den aftalte opgave.

For at opretholde den bedst mulige service vil oplysningerne blive videregivet til underleverandører, der er engageret af os. Dette betyder for eksempel,
-at dine oplysninger er gemt hos vores leverandører af IT-tjenester,
-at vi overgiver personoplysninger til leverandører og speditører i forbindelse med levering,
-at oplysninger om dit besøg på vores websted overføres til Google i USA via Google Analytics. Yderligere oplysninger findes på support.google.com,
-at personoplysninger kan videregives til myndighederne for at opklare, forhindre eller gøre opmærksom på bedrageri, samt sikkerhedsmæssige eller tekniske problemer
-at vi kan dele dine oplysninger med en potentiel køber, hvis vi sælger Gul Klud ApS.

6. Sikkerhed
Vi har indført kryptering på passwords samt tekniske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab eller uautoriseret ændring, videregivelse eller adgang til oplysningerne.

7. Du kan altid ændre dine personoplysninger
Ønsker du at ændre, tilføje eller slette information, eller helt at slette din konto, har du altid ret og nem adgang til dette.
Sletning sker, forudsat at der ikke er uafsluttede økonomiske forretninger mellem dig og Gul Klud ApS (f.eks. ubetalte fakturaer), og at der ikke er noget juridisk mellemværende (f.eks. en retssag) mellem dig og Gul Klud ApS.
Du har altid adgang til dine personoplysninger på din profil på gulklud.dk og kan se, hvilke oplysninger vi har gemt om dig.

8. Forespørgsler og klager
Hvis du ønsker at klage over brugen af de personoplysninger, der opbevares af os, eller du har spørgsmål vedrørende disse, bedes du kontakte os (se punkt 9 nedenunder).
Du bedes kontakte os, hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger; så vil vi gøre vores bedste for at imødegå dine klager.
Din tryghed er vigtig for os, og vi bestræber os altid på at beskytte dine personoplysninger. Hvis vi efter din opfattelse, ikke opfylder dette til fulde, hører vi gerne fra dig, og du har samtidig ret til at indgive en klage til datatilsynet eller den myndighed, der fremover kommer til håndtere sager om brud på EU-loven af 25. maj 2018.

9. Kontakt Gul Klud ApS
Gul Klud ApS
Gustav Adolfs Gade 14, 1. sal
DK-2100 København Ø
CVR: 36555076