Titans leverede et par solide overraskelser i slutspillet sidste år, og det bragt dem helt til AFC-finalen. Holdet har siden brugt off season på at sørge for, at ingredienserne i 2020 er de samme, som gav dem succes sidste år. Nu er spørgsmålet bare, om toeren for Tannehill og Henry bliver lige så god som etteren.

Selvom amerikanerne stadig kæmper med høje COVID19-smittetal, ser NFL ud til at forsøge at starte NFL-sæsonen til tiden. De næste 32 dage vil Gul Klud varme op til en helt unik og usikker sæson, hvor meget mere end spillet på banen kan blive afgørende.

Sæsonoptakterne udgives divisionsvis efter devisen nord, syd, øst, vest. AFC North er først, derefter NFC North osv. Vi slutter med NFC West. Titans var en stor overraskelse i sidste års slutspil, og nu skal de forsøge at gentage succesen i 2020.

Gul Klud er opmærksom på den meget flygtige situation, der præger NFL op til 2020-sæsonen. Vi har planer om at udgive sæsonoptakter som planlagt, så længe NFL stadig fortsætter deres forberedelser efter planen. Hvis omstændighederne omkring sæsonen ændres, sæsonen udsættes eller aflyses vil Gul Klud justere eller ophøre vores optaktsartikler.

Nævneværdige afgange
QB, Marcus Mariota, Las Vegas Raiders
RB, Dion Lewis, New York Giants
WR, Tajae Sharpe, Minnesota Vikings
OT, Jack Conklin, Cleveland Browns
DT, Jurrell Casey, Denver Broncos
OLB, Cameron Wake, kontraktløs
CB, Logan Ryan, kontraktløs
K, Ryan Succop, kontraktløs
TE, Delanie Walker, kontraktløs
ILB, Wesley Woodyard, kontraktløs

Nævneværdige tilgange
EDGE/OLB, Vic Beasley (Atlanta Falcons)
OT, Ty Sambrailo (Atlanta Falcons)
DE, Jack Crawford(Atlanta Falcons)
CB, Jonathan Joseph (Houston Texans)

Draftårgang:
1. runde: Isaiah Wilson, OT
2. runde: Kristian Fulton, CB
3. runde: Darrynton Evans, RB
5. runde: Larrell Murchison, DT
7. runde: Cole McDonald, QB
7. runde: Chris Jackson, CB

Spiller ikke på grund af Covid:
OL, Anthony McKinney

Den svære toer

Efter fire nederlag i de første seks kampe i 2019 røg quarterback Marcus Mariota på bænken. Ind kom Ryan Tannehill, der kom fra et par dårlige år i Miami. Ingen regnede med, det ville løse noget, men Tannehill modbeviste alt og alle. Holdet sluttede resten af sæsonen af med en 7-3 record, og angrebet fandt virkelig sin rytme med et stærkt løbespil anført af Derrick Henry og dybe play action-kast fra Tannehill til især rookie A.J. Brown. Den formel var så effektiv, at Titans ekspederede stærke hold som New England Patriots og Baltimore Ravens ud i slutspillet, inden de senere Super Bowl-vindere fra Chiefs blev for stor en mundfuld. Efter slutspilssuccesen har derfor off season drejet sig om én ting: Sørg for at ingredienserne er de samme i 2020 som i 2019. Og det ser det ud til, at Titans er lykkedes med. For det meste.

Næste side: Den svære toer mangler nogle af de stærke biroller

[text-blocks id=”83609″]