Philadelphia Eagles var hårdt ramt af skader i det meste af 2019. I år ser de frem mod en sæson, med bedre styr på helbredet og målet om at sikre Carson Wentz succes i slutspillet.

Selvom amerikanerne stadig kæmper med høje COVID19-smittetal, ser NFL ud til at forsøge at starte NFL-sæsonen til tiden. De næste 32 dage vil Gul Klud varme op til en helt unik og usikker sæson, hvor meget mere end spillet på banen kan blive afgørende.

Sæsonoptakterne udgives divisionsvis efter devisen nord, syd, øst, vest. AFC North er først, derefter NFC North osv. Vi slutter med NFC West. Vi er nået til Philadelphia Eagles, der efter et skadesplaget 2019 skal jagte den første slutspilssejr med Carson Wentz som quarterback.

Gul Klud er opmærksom på den meget flygtige situation, der præger NFL op til 2020-sæsonen. Vi har planer om at udgive sæsonoptakter som planlagt, så længe NFL stadig fortsætter deres forberedelser efter planen. Hvis omstændighederne omkring sæsonen ændres, sæsonen udsættes eller aflyses vil Gul Klud justere eller ophøre vores optaktsartikler.

Nævneværdige afgange
S, Malcolm Jenkins, New Orleans Saints
RB, Jordan Howard, Miami Dolphins
CB, Ronald Darby, Washington Football Team
RB, Darren Sproles, Pension
LB, Nigel Bradham, kontraktløs
WR, Nelson Agholor, Las Vegas Raiders
DT, Timmy Jernigan, Jacksonville Jaguars
LB, Kamu Grugier-Hill, Miami Dolphins
T, Halapoulivaati Vaitai, Detroit Lions

Nævneværdige tilgange
CB, Darius Slay Jr. , Detroit Lions
DT, Javon Hargrave, Pittsburgh Steelers
S, Will Parks, Denver Broncos
CB, Nickell Robey-Coleman, Los Angeles Rams

Spiller IKKE i 2020 pga COVID-19
WR, Marquise Goodwin

Draftårgang:
1. Runde: Jalen Reagor, WR
2. Runde: Jalen Hurts, QB
3. Runde: Davon Taylor, LB
4. Runde: K’Von Wallace, S
4. Runde: Jack Driscoll, G
5. Runde: John Hightower, WR
6. Runde: Shaun Bradley, LB
6. Runde: Quez Watkins, WR
6. Runde: Prince Tea Wanogho, T
7. Runde: Casey Toohill, LB

Rutsjebanetur i 2019

2019-sæsonen i Philadelphia var fyldt med op- og nedture rent spillemæssigt, og skader var i den grad et hovedtema for broderkærlighedsbyen. Eagles blev tidligt ramt af et sandt skadeshelvede, der skulle forfølge dem gennem hele året. Meget symptomatisk for sæsonen, sluttede Carson Wentz også med at pådrage sig en skade i sin første slutspilskamp, hvorefter den 40-årige Josh McCown måtte overtage. Kampen sluttede med et skuffende 9-17 nederlag på hjemmebane, dermed var sæsonen ovre. Kan Eagles få styr på skaderne og mere stabilt spil i 2020, så er de i den grad et mandskab, der kan kæmpe med om Lombardi trofæet.

Næste side: Kan Wentz få hul på slutspilsbylden?

[text-blocks id=”83609″]