Med Tom Brady og Rob Gronkowski i folden ligner Buccaneers pludselig et oplagt slutspilshold i NFC. Og måske der endda er potentiale til endnu mere?

Selvom amerikanerne stadig kæmper med høje COVID-19-smittetal, ser NFL ud til at forsøge at starte NFL-sæsonen til tiden. Fra den 6. august og 32 dage frem vil Gul Klud varme op til en helt unik og usikker sæson, hvor meget mere end spillet på banen kan blive afgørende. 

Vi er allerede godt i gang med optakterne, og nu er turen kommet til Tampa Bay Buccaneers, der er og bliver en af denne sæsons mest interessante og omtalte hold. Det skyldes naturligvis, at quarterback Tom Brady er kommet til klubben med selskab fra sit favoritvåben fra Patriots-dagene, tight end Rob Gronkowski. Men kan Bucs leve op til de mange forventninger?

Gul Klud er opmærksom på den meget flygtige situation, der præger NFL op til 2020-sæsonen. Vi har planer om at udgive sæsonoptakter som planlagt, så længe NFL stadig fortsætter deres forberedelser efter planen. Hvis omstændighederne omkring sæsonen ændres, sæsonen udsættes eller aflyses vil Gul Klud justere eller ophøre vores optaktsartikler.

Nævneværdige afgange
QB, Jameis Winston, New Orleans Saints
OLB, Carl Nassib, Las Vegas Raiders
DL, Beau Allen, New England Patriots 
WR, Breshad Perriman, New York Jets
RB, Peyton Barber, Washington Redskins
OL, Demar Dotson, Denver Broncos
CB, MJ Stewart, Cleveland Browns

Førsterundevalg OT Tristan Wirfs fra Iowa.

Nævneværdige tilgange
QB, Tom Brady, New England Patriots
TE, Rob Gronkowski, New England Patriots
RB, LeSean McCoy, Kansas City Chiefs
OL, Joe Haeg, Indianapolis Colts

Spiller IKKE i 2020 pga COVID-19
OT, Brad Seaton

Draftårgang:
1. runde: Tristian Wirfs, OT
2. runde: Antoine Windfield Jr., S
3. runde: Ke’Shawn Vaugh, RB
5. runde: Tyler Johnson, WR
6. runde: Khalil Davis, DT
7. runde: Chapelle Russell, ILB
7. runde: Raymond Calais, RB

Gør Brady talentfulde Bucs til en vindermaskine?
Det hører til de absolutte sjældenheder, at en 43-årig quarterback giver dit hold markant bedre muligheder for at vinde i NFL. Men det er tilfældet i Tampa Bay. Ud er gået turnover-maskinen Jameis Winston, og ind er kommet Tom Brady efter to historisk succesfulde årtier i New England. Ud er gået en mand med 30 interceptions i 2019, og han erstattes af historiens største – og måske bedste – quarterback. 

Derfor er det svært ikke at være særdeles optimistisk som fan af Tampa Bay Buccaneers. Ja, Brady spiller ikke fem år endnu (eller det kan man jo ikke helt udelukke), men han giver NFC South-klubben en chance for at vinde i år og måske også i 2021. Vel at mærke en chance for at vinde rigtig meget. For Tampa Bay har et stærkt hold over nærmest hele linjen.

Næste side: Et næsten komplet hold

[text-blocks id=”83609″]