To nye store stjerner er hentet til Indianapolis med håbet om, at Colts kan være i spil til Super Bowl allerede i år. Spørgsmålet er, om Philip Rivers stadig har noget i tanken efter et par sæsoner med en nedadgående formkurve.  

Selvom amerikanerne stadig kæmper med høje COVID19-smittetal, ser NFL ud til at forsøge at starte NFL-sæsonen til tiden. De næste 32 dage vil Gul Klud varme op til en helt unik og usikker sæson, hvor meget mere end spillet på banen kan blive afgørende.

Sæsonoptakterne udgives divisionsvis efter devisen nord, syd, øst, vest. AFC North er først, derefter NFC North osv. Vi slutter med NFC West. Colts er det næste hold i rækken, som vi kigger nærmere på. Klubben viste os, at de satser benhårdt på at vinde i år, da de hentede Rivers til klubben, men kan han løfte sit spil, bare fordi han spiller bag en bedre offensiv linje i år?

Gul Klud er opmærksom på den meget flygtige situation, der præger NFL op til 2020-sæsonen. Vi har planer om at udgive sæsonoptakter som planlagt, så længe NFL stadig fortsætter deres forberedelser efter planen. Hvis omstændighederne omkring sæsonen ændres, sæsonen udsættes eller aflyses vil Gul Klud justere eller ophøre vores optaktsartikler.

Nævneværdige afgange
QB, Brian Hoyer, New England Patriots
OT/OG, Joe Haeg, Tampa Bay Buccaneers
TE, Eric Ebron, Pittsburgh Steelers
WR, Devin Funchess, Green Bay Packers
WR, Chester Rodgers, Miami Dolphins
DT, Margus Hunt, New Orleans Saints
DE, Jabaal Sheard, arbejdsløs
CB, Pierre Desir, New York Jets
S, Clayton Geathers, arbejdsløs
K, Adam Vinatieri, arbejdsløs

Nævneværdige tilgange
QB, Philip Rivers, Los Angeles Chargers
DT, Sheldon Day, San Francisco 49ers 
CB, Xavier Rhodes, Minnesota Vikings 
CB, T.J. Carrie, Cleveland Browns
DT, DeForest Buckner, San Francisco 49ers
FB, Roosevelt Nix, Pittsburgh Steelers

Spiller IKKE i 2020 pga COVID-19
LB, Skai Moore
CB, Marvell Tell
S, Rolan Milligan

Draftårgang:
2. runde: Michael Pittman Jr., WR
2. runde: Jonathan Taylor, RB
3. runde: Julian Blackmon, S
4. runde: Jacob Eason, QB
5. runde: Danny Pinter, OL
6. runde: Rob Windsor, DT
6. runde: Isaiah Rodgers, CB
6. runde: Dezmon Patmon, WR
6. runde: Jordan Glasgow, WR

Colts har holdet omkring ham på plads, men kan Rivers tage dem til nye højder?

På papiret ser det rigtig godt ud for Indianapolis Colts. De har en af ligaens bedste offensive linjer, unge talentfulde running backs, receiver-gruppen inkluderer TY Hilton og rookie Michael Pittman, mens forsvaret har store navne som Darius Leonard, DeForest Buckner og Justin Houston. Men kan Frank Reich og Philip Rivers få hele holdet til at fungere på et højt og stabilt niveau hele vejen gennem sæsonen? Reich har fået meget ros for sin del af genopbygningen af Colts-mandskabet samt den måde, han har håndteret situationen omkring Luck’s pludselige pension. Men i år er presset meget anderledes end hans to første sæsoner. AFC South er en af NFLs svageste divisioner, og Colts har oprustet på begge sider af bolden med forventning om at kæmpe med om titlen – både i divisionen og ligaen generelt. Realiseringen af disse forventninger afhænger i høj grad af 38-årige Philip Rivers, der viste svaghedstegn sidste år, men Colts håber, at hans rutine og lederskab vil gøre holdet mere konkurrencedygtige end Jacoby Brissett var i stand til.

Næste side: Komplet angreb og forbedret forsvar