Pittsburgh Steelers fandt endelig forsvaret i 2019, men nu er spørgsmålstegnene på angrebet betydelige. Mest af alt bliver det afgørende om Ben Roethlisbergers kan genfinde topniveauet.

Selvom amerikanerne stadig kæmper med høje COVID19-smittetal, ser NFL ud til at forsøge at starte NFL-sæsonen til tiden. De næste 32 dage vil Gul Klud varme op til en helt unik og usikker sæson, hvor meget mere end spillet på banen kan blive afgørende.

Sæsonoptakterne udgives divisionsvis efter devisen nord, syd, øst, vest. AFC North er først, derefter NFC North osv. Vi slutter med NFC West. Vi er nået til Pittsburgh Steelers, hvor quarterbacken for første gang i mange, mange år er holdets største spørgsmålstegn.

Gul Klud er opmærksom på den meget flygtige situation, der præger NFL op til 2020-sæsonen. Vi har planer om at udgive sæsonoptakter som planlagt, så længe NFL stadig fortsætter deres forberedelser efter planen. Hvis omstændighederne omkring sæsonen ændres, sæsonen udsættes eller aflyses vil Gul Klud justere eller ophøre vores optaktsartikler.

Nævneværdige afgange
G, Ramon Foster, Karrierestop
C/G, B.J. Finney, Seattle Seahawks
FB, Roosevelt Nix, Indianapolis Colts
DT, Javon Hargrave, Philadelphia Eagles
LB, Tyler Matakevich, Buffalo Bills
LB, Mark Barron, Kontraktløs
S, Sean Davis, Washington Football Team

Nævneværdige tilgange
TE, Eric Ebron, Indianapolis Colts
C/G, Stefen Wisniewski, Kansas City Chiefs
FB, Derek Watt, Los Angeles Chargers
DT, Chris Wormley, Baltimore Ravens

Draftårgang:
2. runde: Chase Claypool, WR
3. runde: Alex Highsmith, EDGE
4. runde: Anthony McFarland Jr., RB
4. runde: Kevin Dotson, G
6. runde: Antoine Brooks, S
7. runde: Carlos Davis, DT

Sikke et forsvar, men hvad får Steelers fra deres quarterback?

2019-sæsonen bød på et mærkeligt, opløftende dødvande for holdet. Med Ben Roethlisbergers skade var det åbenlyst for alle, at holdet ikke kunne nå langt, men på trods af det var sæsonen meget brugbar. Forsvaret blev som sæsonen skred frem bedre og bedre, og det ligner nu en kandidat til ligaens mest talentfulde forsvar. Spørgsmålet er dog, om det kan udmønte sig særligt i noget i 2020, da Ben Roethlisbergers niveau er mere usikkert end nogensinde.

Næste side: Det bedste Steelers-hold i 10 år?

[text-blocks id=”83609″]