Efter et ærgerligt nederlag i slutspillet skal Ravens og forsvarende MVP forsøge at gentage den offensive succes og ellers håbe, at deres løbeforsvar er blevet forstærket. Baltimore Ravens skyder gang i Gul Kluds 32 sæsonoptakter på 32 dage.

Selvom amerikanerne stadig kæmper med høje COVID19-smittetal, ser NFL ud til at forsøge at starte NFL-sæsonen til tiden. De næste 32 dage vil Gul Klud varme op til en helt unik og usikker sæson, hvor meget mere end spillet på banen kan blive afgørende.

Sæsonoptakterne udgives divisionsvis efter devisen nord, syd, øst, vest. AFC North er først, derefter NFC North osv. Vi slutter med NFC West. Allerførste hold i år bliver derfor Baltimore Ravens, der for første gang i holdets historie går sæsonen i møde med en MVP bag center.

Gul Klud er opmærksom på den meget flygtige situation, der præger NFL op til 2020-sæsonen. Vi har planer om at udgive sæsonoptakter som planlagt, så længe NFL stadig fortsætter deres forberedelser efter planen. Hvis omstændighederne omkring sæsonen ændres, sæsonen udsættes eller aflyses vil Gul Klud justere eller ophøre vores optaktsartikler.

Nævneværdige afgange
G, Marshal Yanda, karrierestop
WR, Seth Roberts, Carolina Panthers
OT, James Hurst, New Orleans Saints
TE, Hayden Hurst, Atlanta Falcons
DT, Daylon Mack,Detroit Lions 
DT, Chris Wormley, Pittsburgh Steelers
DT, Michael Pierce, Minnesota Vikings
CB, Brandon Carr, Kontraktløs
SS, Tony Jefferson, Kontraktløs
LB, Patrick Onwuasor, New York Jets
LB, Josh Bynes, Cincinnati Bengals

Nævneværdige tilgange
DE, Calais Campbell, Jacksonville Jaguars
DE, Derek Wolfe, Denver Broncos
OG, D.J. Fluker, Seattle Seahawks

Spiller IKKE i 2020 pga COVID-19
OL, Andre Smith
RB/returner, De’Anthony Thomas

Draftårgang:
1. runde: Patrick Queen, LB
2. runde: J.K. Dobbins, RB
3. runde: Justin Madubuike, DT
3. runde: Devin Duvernay, WR
3. runde: Malik Harrison, LB
3. runde: Tyre Phillips, OT/OG
4. runde: Ben Bredeson, OG
5. runde: Broderick Washington Jr., DT
6. runde: James Proche, WR
7. runde: Geno Stone, S

Den gyldne ged blev fundet, men løb ind i en mur

Ravens’ 2019-sæson var lidt af en historisk abnormalitet for et hold, der er notorisk kendt for at være et bidsk forsvarshold. Anført af den elektriske andenårs-quarterback, Lamar Jackson, var angrebet nemlig helt igennem dominerende nærmest fra start til slut. Med andre ord var sæsonen anderledes magisk for Ravens-fans, end vi tidligere har oplevet, i hvert fald indtil slutspillet. Nu er spørgsmålet, om Jackson kan gentage 2020-sæsonen, og om Ravens’ forsvar har fikset det problem, der kostede holdet dyrt i slutspillet

Næste side: Kan angrebet fortsætte på samme niveau?

[text-blocks id=”83609″]