Jaguars har været på en støt nedadgående kurve siden 2017, hvor et historisk godt forsvar bar holdet i AFC finalen. sidste år sluttede sæsonen med 6 sejre, men selvom holdet ikke vandt så mange kampe, så har de måske fundet fremtidens quarterback.

Selvom amerikanerne stadig kæmper med høje COVID19-smittetal, ser NFL ud til at forsøge at starte NFL-sæsonen til tiden. De næste 32 dage vil Gul Klud varme op til en helt unik og usikker sæson, hvor meget mere end spillet på banen kan blive afgørende.

Sæsonoptakterne udgives divisionsvis efter devisen nord, syd, øst, vest. AFC North er først, derefter NFC North osv. Vi slutter med NFC West. Sidste sæson gik ikke efter bogen for Jaguars, men måske Foles skade var mere held end uheld.

Gul Klud er opmærksom på den meget flygtige situation, der præger NFL op til 2020-sæsonen. Vi har planer om at udgive sæsonoptakter som planlagt, så længe NFL stadig fortsætter deres forberedelser efter planen. Hvis omstændighederne omkring sæsonen ændres, sæsonen udsættes eller aflyses vil Gul Klud justere eller ophøre vores optaktsartikler.

Nævneværdige afgange:
DE, Calais Campbell, Ravens
CB, AJ Bouye, Broncos
QB, Nick Foles, Bears
OT, Cedric Ogbuehi, Seahawks
WR, Marqise Lee, Patriots

Nævneværdige tilgange:
DE, Rodney Gunter, Cardinals
ILB, Joe Schobert, Browns
TE, Tyler Eifert, Bengals
DT, Al Woods, Seahawks
CB, Rashaan Melvin, Lions

Spiller ikke på grund af Covid:
DT, Al Woods
CB Rashaan Melvin

Draftårgang:
1. runde: C. J. Henderson CB
1. runde: K’Lavon Chaisson OLB
2. runde: Laviska Shenault WR
3. runde: DaVon Hamilton DT
4. runde: Ben Bartch OT
4. runde: Josiah Scott CB
4. runde: Shaquille Quarterman ILB
5. runde: Daniel Thomas S
5. runde: Collin Johnson WR
6. runde: Jake Luton QB
6. runde: Tyler Davis TE
7. runde: Chris Claybrooks CB

Jaguars starter forfra med Jorts og mustache

Det er ikke mere end 3 år siden, at Jaguars stod over for Patriots i AFC Finalen efter en 10-6 sæson og en sejr på 45-42 over Steelers i divisionsrunden. Siden da er holdet stille og roligt gået i opløsning og der venter nu en seriøs genopbygning af holdet fra Duuuuvaal. Anført af sidste års Mr “Hvor kom han fra?” Gardner Minshew, så ser fremtiden lige pludselig en smule lysere og lidt mere 80er-agtig ud.

Næste side: Bygger Minshew oven på sidste års flotte sæson?

[text-blocks id=”83609″]