Der mangler stadig den sidste væsentlige brik, men ellers er det store quarterback-puslespil i et vildt transfervindue løst.

Hvad sker der med Cam Newton? Det er stadig denne off-seasons helt store ubesvarede spørgsmål. Han var rygtes til både LA Chargers og Chicago Bears, men de hev andre quarterbacks ind via hhv. draften og free agency.

Washington Redskins er nævnt, lige som New England Patriots aldrig kan afskrives, og Jacksonville Jaguars også er en mulighed. Og så kunne Miami Dolphins principielt også være i spil.

Newton er den sidste store brik, og selvom han har luftet tanken om, at han vil stille sig tilfreds med at være backup, så må han alligevel rynke lidt på næsen, når han ser spillere som Joe Flacco og Marcus Mariota få jobs i andre klubber.

Dermed ser puslespillet lige nu sådan her ud (vi opdaterer det, når Cam-brikken falder på plads).

Fredag faldt endnu en brik på plads, da den tidligere Super Bowl MVP Joe Flacco skrev under med New York Jets. Her skal han være backup og mentor for Sam Darnold.

Også Andy Dalton har stillet sig tilfreds med en backup-rolle i år. Den tidligere Bengals-quarterback blev overflødig i Cincinnati, da klubben draftede Joe Burrow, og Dalton er nu skiftet til Dallas Cowboys, hvor han skal agere backup for Dak Prescott.

Det hele begyndte med Teddy Bridgewater, der skiftede backup-tjansen ud hos New Orleans Saints med starterpladsen hos Carolina Panthers. Det har jo så til gengæld medført, at at én af de manglende brikker lige nu er Cam Newton. Hvor han ender, er det næste store spørgsmål.

Den store brik var naturligvis Tom Brady. Ville han tage til vestkysten og skrive under med LA Chargers eller Las Vegas Raiders, eller blev det Titans eller Colts, der løb med hans gunst? Ingen af delene. Tampa Bay Buccaneers snød dem alle, og Tom Brady skal nu til Florida for at lege med Bruce Arians.

Og med ham der Tom i Tampa, ja så skulle Jameis Winston – the 30-30 guy – finde en ny arbejdsgiver, og han bliver i NFC South divisionen, hvor han nu skal spille anden-violin til Drew Brees hos New Orleans Saints.

Den dårligst bevarede hemmelighed (som dog afhang lidt af Tommy-boy) var Philip Rivers til Colts. Den faldt hurtigt på plads, og så må vi se, om han stadig har lidt juice tilbage i armen. Hans vinderinstinkt fejler i hvert fald ingenting.

Og så er der Nick Foles. Den tidligere Super Bowl MVP skiftede sidste år fra heltestatus i Philadelphia til udskældt backup i Jacksonville. Nu er Jaguars gået full-in on Minshew Magic, og derfor sendte de Foles til Chicago, hvor han skal konkurrere med Mitchell Trubisky (og så har jax i øvrigt hentet Mike Glennon ind som backup).

Quarteback-positionen i Tennessee blev også løst. De var måske/måske ikke ude efter Tom Brady, men endte med at give Ryan Tannehill en kæmpe kontrakt, og så var Marcus Mariota overflødig og blev sendt til de nye Las Vegas Raiders, hvor han skal være backup for Derek Carr.

Sidst (og mindst) er der en lille brik som Chase Daniel fra Bears til Lions.

Forventes at starte for deres nye klub:
Tom Brady skifter til Tampa Bay Buccaneers
Philip Rivers fortsætter karrieren hos Colts
Teddy Bridgewater bliver starter hos Carolina Panthers

Bliver hos deres nuværende arbejdsgiver:
Kirk Cousins forlænger to år med Minnesota Vikings
Drew Brees fortsætter karrieren yderligere to år med Saints
Ryan Tannehill får gigantisk kontrakt af Titans

Fra starter til backup med nyt hold:
Andy Dalton tager hjem til Dallas
Joe Flacco bliver backup for Sam Darnold
Jameis Winston til New Orleans Saints
Nick Foles fra Jaguars til Bears
Marcus Mariota skifter til Las Vegas Raiders

Mangler stadig en klub
Cam Newton skal finde en ny klub