Tampa Bay Buccaneers quarterback Jameis Winston skrev sig søndag ind i NFL-historien.

Det har været en meget mærkelig sæson for Jameis Winston, hvor han skiftede mellem at kaste touchdowns og interceptions.

Faktisk har han skiftet så meget mellem det gode og det dårlige, at han søndag satte en rekord, som man ikke nødvendigvis ønsker at have på sit CV.

Famous Jameis blev den første quarterback i historien med 30 touchdowns og 30 interceptions i samme sæson.

Og naturligvis – fristes man til sige – kom den 30. interception også på et spektakulært play, på et spektakulært tidspunkt.

Kampen mod Atlanta Falcons gik i overtime, og på det første kast i den forlængede spilletid kastede Winston til Falcons linebacker Deion Jones, der returnerede den 27 yards til touchdown og en Falcons sejr.

Og det var ikke den eneste rekord han fik med det kast. En interception returneret til touchdown kaldes med NFL-slang en “Pick Six” og med denne sidste pick six kom Jameis Winston op på syv i år, hvilket er flest nogensinde og én mere end Rudy Bukich i 1966 og Peyton Manning i 2001.

Hvis Jameis Winston kan trøste sig med noget, er det imidlertid, at han ikke blev den Tampa Bay Buccaneers-quarterback i historien, der har kastet flest interceptions på en enkelt sæson.

I 1988 kastede Vinny Testaverde nemlig hele 35 interceptions på 15 kampe for Buccaneers, mens han kun kastede 13 touchdowns. Det er NFL-rekorden for flest interceptions i én sæson, og den nåede Jameis Winston trods alt ikke.

Winston slutter sæsonen med over 5000 yards kast (som den eneste i NFL i år), 33 touchdowns og 30 interceptions.