Teddy Bridgewater er den nye quarterback i Carolina Panthers på en treårig aftale til 60 millioner dollar, meddeler ESPN og NFL Network. Imens må Cam Newton lede efter et nyt hold.

Tirsdag eftermiddag meldte Carolina Panthers ud, at Cam Newton kan og skal gå på jagt efter en ny klub, og nu har klubben allerede fundet sin nye franchise quarterback.

Navnet er Teddy Bridgewater, der kommer til klubben efter to år hos divisionsrivalerne New Orleans Saints, hvor han gjorde en god figur i fem kampe som starter i 2019. Bridgewater og Panthers er enige, og aftalen er ifølge flere reportere på plads. Quarterbacken får en treårig kontrakt til 30 millioner dollar, skriver ESPN og NFL Network.

Teddy Bridgewater blev valgt af Minnesota Vikings i første runde af 2014-draften med valg nummer 32. Han havde to lovende første sæsoner i NFL, før en grim knæskade i preseason 2016 kostede ham knap halvandet år på sidelinjen. I 2018 kom han så til Saints, hvor han altså har været førstereserve til Drew Brees i de seneste to sæsoner.

Med den store kontrakt til Teddy Bridgewater tyder alt på, at Cam Newton snart er fortid i Carolina. Panthers vil forsøge at finde hold, som de kun lave en byttehandel med og få lidt værdi i bytte for Newton. Lykkes det ikke, bliver den mangeårige Panthers-quarterback efter alt at dømme fritstillet.

Cam Newton blev valgt af Panthers som den allerførste spiller i 2011-draften og har spillet alle sine ni NFL-sæsoner i klubber. I 2015 blev han kåret til NFL MVP og førte i samme sæson Panthers i Super Bowl.

Nu er det store spørgsmål så, hvor Cam Newton ender. Kunne han blive afløseren for Brady i New England? Kom med dit bud i kommentarfeltet herunder.