For første gang i sin 20-årige NFL-karriere skal Tom Brady tørne ud for et andet hold end New England Patriots

Spekulationerne om Tom Bradys fremtid er endelig ovre.

Efter 19 sæsoner, seks Super Bowl-triumfer og et hav af rekorder hos New England Patriots, skal den 42-årige quarterback i næste sæson dirigere angrebet hos Tampa Bay Buccaneers.

Ifølge de yderst pålidelige NFL-journalister Adam Schefter og Jeff Darlington fra ESPN peger alt på, at Brady skifter til Tampa Bay Buccaneers

Penge har dog næppe været den afgørende faktor i Bradys overvejelser, da den 42-årige quarterback allerede har tjent mere end 200 millioner dollar i løbet af sin imponerende karriere. Der har været rygtet om, at han ønskede at være tæt på sin familie på østkysten, og der har Tampa Bay været foretrukket foran blandt andre Los Angeles Chargers.

Offensiv ‘firepower’ har nok stået højt på ønskelisten efter en 2019-sæson, hvor han kastede til en af ligaens dårligste receiver-grupper og med 39-årige Benjamin Watson som sin mest pålidelige tight end.

Nu får han i stedet lov til at kaste bolden til Chris Godwin, Mike Evans og OJ Howard i 2020.

Et overraskende farvel

Der har været uvished om Bradys fremtid, siden han sidste sommer skrev under på en ny ‘forlængelse’ med Patriots. Forlængelsen var i realiteten en etårig kontrakt, som fjernede holdets mulighed på at ‘tagge’ Brady efter sæsonen.

Forventningerne hos de fleste var dog, at holdet og Brady ville nå til enighed om en ny forlængelse, men det skete aldrig, og tirsdag udsendte Brady et ‘farvel og tak’ til New England Patriots og holdets fans.

Nu må Patriots-fans i stedet vænne sig til at se Brady i Buccaneers’ farver.

Hvordan tror du, at Brady kommer til at klare sig hos Buccaneers? Giv dit besyv med i kommentarfeltet herunder