2021-draften er overstået, og alle holdene i NFL har fået tilføjet et kuld af nye, unge talenter. Vi på Gul Klud ser de kommende dage nærmere på, hvilke spillere du skal holde øje med i fremtidige sæsoner. Vi er nu nået til NFC-North.

Vi kommer her med vores bud på, hvilke spillere, som blev draftet af NFC North-holdene, der udgør bedste og dårligste værdi.

Med 2021-draften pakket sammen er det blevet tid til at kigge nærmere på, hvad holdene foretog sig, og hvad vi synes om det.

Se alle gennemgangene:
NFC West | NFC NorthNFC South | NFC East   
AFC West | AFC North | AFC South | AFC East

Chicago Bears

Rd.PickNavnPositionCollege
111Justin FieldsQuarterbackOhio State
239Teven JenkinsTackleOklahoma
5155Larry BoromTackleMissouri
6217Khalil HerbertRunningbackVirginia Tech
6221Dazz NewsomeWide receiver North Carolina
6228Thomas Graham JrCornerback Oregon
7250Khyiris TongaDefensive tackleBYU

Bedste værdi: Justin Fields, QB, Ohio State

Chicago Bears gjorde det de skulle gøre, men som jeg ikke troede var muligt. De fik deres quaterback foran hold som Denver Broncos, Carolina Panthers, Detroit Lions og ja, alle de hold der måtte have været forelsket Justin Fields. Broncos, Lions og Panthers valgte alle at lade det unge quaterback talent falde forbi dem, og det skal Bears’ fans, Allen Robinson og ikke mindst cheftræner Matt Nagy og general manager Ryan Pace være glade for. Han kan nemlig lige have reddet deres job.  

Det her var den saltvandsindsprøjtning som Bears og klubbens fans havde brug for efter alt for mange år med Mitch trubisky ved roret, og det er for mig det bedste valg i hele draften. Fields æraen kan begynde i Chicago, wow. 

Værste værdi: Ingen

Jeg har kigget listen af Bears’ valgte spillere igennem igen og igen, men jeg kan simpelthen ikke finde nogen, som jeg synes de virkelig har ramt ved siden af med. Det er umuligt at udpege femte, sjette. og syvende rundevalg som succeser allerede nu, men Bears adresserede de positioner, hvor de havde mangler, og på trods af, at de ikke havde nogle valg i hverken tredje eller fjerde runde, så synes jeg at det lykkedes dem at samle god værdi op hele vejen igennem. De gjorde efter min mening det rigtige efter at de havde valgt deres nye quarterback, de brugte nemlig deres to næste valg på at finde beskyttelse til ham.

Samlet vurdering:

Ja, i har nok gættet det, jeg er vild med det Bears har gjort. De gjorde det, som næsten alle fans håber, at deres hold vil gøre på draft day. De tager en chance og de lykkedes med det. Hvad end Justin Fields ender med at blive i NFL, så skal Pace og Nagy have ros for deres aggressivitet. De gjorde noget for at gøre Bears relevante igen, og ikke mindst for at redde deres job. Flot draft hele vejen igennem, fremtiden kan pludselig være lys i Chicago.

Karakter: 12

Næste side: Detroit Lions: en næsten perfekt draft