2021-draften er overstået, og alle holdene i NFL har fået tilføjet et kuld af nye, unge talenter. Vi på Gul Klud ser de kommende dage nærmere på, hvilke spillere du skal holde øje med i fremtidige sæsoner. Vi er nået til AFC West med de forsvarende AFC-mestre og tre sultne bejlere.

Med 2021-draften pakket sammen er det blevet tid til at kigge nærmere på, hvad holdene foretog sig, og hvad vi synes om det.

Vi kommer i denne artikel med vores bud på, hvilke draftvalg hos AFC West-holdene, dr udgør den bedste og dårligste værdi.

Se alle gennemgangene:
NFC West | NFC NorthNFC South | NFC East   
AFC West | AFC North | AFC South | AFC East
Rd.PickNavnPositionCollege
19Patrick Surtain IICornerbackAlabama
235Javonte WilliamsRunningbackNorth Carolina
398Quinn MeinerzCenter/GuardWisconsin-Whiewater
3105Baron BrowningLinebackerOhio State
5152Caden SternsSafetyTexas
5164Jamar JohnsonSafetyIndiana
6219Seth WilliamsWide ReceiverAuburn
7237Kary Vincent Jr.CornerbackLSU
7239Jonathon CooperEDGEOhio State
7253Marquiss SpencerDTMississippi State

Bedste værdi: Baron Browning, LB, Ohio State
Broncos havde mange fine valg af spillere, og alle deres valg blev valgt i et forventet område. Baron Browning er dog den spiller, som nogle forventede ville blive valgt lidt før. Han er en stor og meget atletisk linebacker, og jeg er stor fan af at tilføje ham til en lidt uinspirerende linebacker-gruppe. Browning har sine forcer i kastespillet, hvor han er dygtig i opdækningen og en habil blitzer. Han bør hurtigt afløse Josey Jewell på kastedowns.

Værste værdi: Javonte Williams
Jeg er fan af både Partrick Surtain II og Javonte Williams, men jeg er ikke så stor en fan af, at dette er de to første positioner, som Broncos vælger. Jeg synes, at Broncos havde nogle mangler på den offensive linje, på EDGE og på safety-positionen. Cornerback var forsvarets stærkeste position, og vil en trade op efter en runningback virkelig gøre en stor forskel? Jeg er skeptisk omkring den disponering. Når det er sagt, så synes jeg ikke, at Broncos har valgt en dårlig spiller i de første seks runder, så valgene er heller ikke værre.

Samlet vurdering:
Det vigtigste i draften er at tage gode spillere, og det synes jeg, at Broncos har gjort. Alle deres ni første valg er valgt med et valg senere, end jeg havde placeret dem på mit big board. De har altså talentmæssigt fået god værdi. Jeg vil dog være lidt ærgerlig ved, at holdet ikke draftede en offensiv tackle overhovedet og ikke tog en EDGE før syvende runde. Derudover skulle Broncos havde overvejet Justin Fields, og hvis de var glade nok for ham til at overveje ham, så synes jeg, de skulle have taget ham. Broncos’ største mangel er deres fremtid på quarterback, og Justin Fields er et bedre bud end Teddy Bridgewater og Drew Lock. Jeg synes derfor, at Broncos har forsømt nogle af deres største svagheder, hvilket trækker dem ned, i min bog.

Karakter: 7

Næste side: Chiefs fortsatte investeringen i den offensive linje