2021-draften er overstået, og alle holdene i NFL har fået tilføjet et kuld af nye, unge talenter. Vi på Gul Klud ser de kommende dage nærmere på, hvilke spillere du skal holde øje med i fremtidige sæsoner. Vi begynder med NFC-West

Vi kommer her med vores bud på, hvilke spillere, som blev draftet af NFC West-holdene, der udgør bedste og dårligste værdi.

Se alle gennemgangene:
NFC West | NFC NorthNFC South | NFC East   
AFC West | AFC North | AFC South | AFC East
Rd.PickNavnPositionCollege
116Zaven CollinsLinebackerTulsa
249Rondale MooreWide ReceiverPurdue
4136Marco WilsonCornerbackFlorida
6210Victor DimukejeEdgeDuke
6223Tay GowanCornerbackUCF
7243James WigginsSafetyCincinatti
7246Michael MenetCenterPenn State

Bedste værdi: Rondale Moore, WR, Purdue

Som Seahawks-fan hader jeg, at Cardinals fik fat i Rondale Moore, som football-fan elsker jeg det. Det er svært at finde en spiller, der passer bedre til en klub, når vi snakker klubbens mangler og spillerens evner. Cardinals har en solid receivergrupper, men Moore tilføjer den dimension, som de manglede med store, lidt tungere mål som DeAndre Hopkins og AJ Green. Den dimension er fart.

Den blot 20-årige spiller har været præget af en del skader i college, men har, når han har været skadesfri, været en utroligt dynamisk spiller. Han er ikke blot hurtig på den lange bane, men voldsomt eksplosiv i de små rum, skræmmende dygtig med bolden i hænderne og løber fine ruter. Der har været store forventninger til Kliff Kingsburry og Cardinals-angrebet, men holdet har aldrig for alvor indfriet dem, angrebet har været for statisk og standardiseret. Det skal en type som Rondale Moore ændre på.

Hvis den unge rookiereceiver lever op til sit potentiale, så bliver han, Kyler og Deandre Hopkins underholdning i verdensklasse.

Værste værdi: Zaven Collins, LB, Tulsa

Jeg havde svært ved at finde en spiller i Cardinals’ draft med reel dårlig værdi, så derfor falder valget på Zaven Collins i første runde af draften. Jeg kan godt lide ham som spiller, idet han har en ret sublim kombination af størrelse og atletiske evner, der bør gøre ham god imod både løbet såvel som kastet. Mit største problem er, at det måske var en kende for tidligt i draften og en spiller, til en position, hvor Arizona umiddelbart var fint besat.

Nok har de mistet Hasaan Reddick som pass rusher, men de resterende linebackere på holdet er godkendte. De valgte Isaiah Simmons i fjor og mangler fortsat at finde en rolle til ham, nu står de med lidt samme situation med Collins. Er han linebacker eller pass rusher? Det er dog i småtingsafdelingen.

Samlet vurdering:

Cardinals havde på papiret en ganske solid draft, dog uden at være prangende. Ørkenens sønner fik adresseret nogle huller uden at lave nogle store reaches. Jeg er vild med valget af Rondale Moore, der virkelig kan give holdet et aspekt, de har manglet i flere år. Det helt store spørgsmål er dog, om han kan slippe fra sin skadeshistorik, specielt i en liga, hvor spillet er hurtigere og der leveres hårdere hits.

Zaven Collins kan blive god, men holdet havde andre, større mangler og de er nødt til at finde en rolle til ham. Arizona havde nogle mangler på cornerback og fik på draftens tredjedag valgt to spillere, der potentielt kan gå ind og starte i fremtiden. Både Marco Wilson og Tay Gowan er dygtige atleter, der bevæger sig godt, men er noget upolerede i den mentale del af spillet. Det kræver noget coaching at få det bedste ud af dem, men potentialet er ikke til at slippe fra. Derudover fik de en alsidig, solid center som dybdespiller i syvende runde. Det er heller ikke sådan at kimse ad. Overordnet set bør Arizona være ganske glade for årets høst

Karakter: 7

Næste side: Los Angeles Rams lavede både kloge og mindre kloge valg