Rd.PickNavnPositionCollege
257Tutu AtwellWide ReceiverLouisville
3103Ernest JohnsonLinebackerSouth Carolina
4117Bobby Brown IIIDefensive TackleTexas A&M
4130Robert RochellCornerbackCentral Arkansas
4141Jacob HarrisWide receiver/Tight EndUCF
5174Earnest Brow IVEdgeNorthwestern
7233Jake FunkRunningbackMaryland

Bedste værdi: Robert Rochell, CB, Central Arkansas

Jeg er personligt stor fan af Robert Rochell, der er en smule upoleret, men bærer et kæmpe talent. Rams manglede noget tyngde på cornerback-pladsen efter holdet sagde farvel til Troy Hill i free agency og Rochell har bare nogle interessante kvaliteter. Gode atletiske evner, lange arme og en næse for bolden er et ret godt fundament for at kunne blive en dygtig cornerback i NFL, at kunne lære af Jalen Ramsey er heller ikke skidt.

Trods et stort talent så er der et stykke vej endnu, før Rochell kan blive en stabil NFL-spiller. Los Angeles har været gode til at træne spillerne i deres bagkæde, men en stor del af den ære tilfalder Brandon Stalley, der nu er cheftræner hos Chargers. Om de kan få hul på potentialet hos Rochell bliver spændende at følge og en af nøglerne fra denne draftårgang for Los Angeles.

Værste værdi: Tutu Atwell, WR, Louisville

Seattle valgte D’Wayne Eskridge med valget før Atwell, og selv om det var lidt af et reach, så overgik Rams deres divisionsrivaler. Los Angeles har en god receivergruppe med Robert Woods, Cooper Kupp og Van Jefferson, men det er tre ganske ens spillere. Holdet manglede i høj grad noget eksplosivitet. Det fik de i Tutu Atwell, der var en af de klart hurtigste spillere i draften. Atwell er dog mindre end 175 cm høj og vejer under 70 kilo. Det er så sjældent, at sådanne typer spillere får succes i NFL, og at vælge ham i anden runde var minimum to runder for tidligt.

Trods fart i stængerne mangler han en del nuancer i sine evner som ruteløber og har tidligere haft ustabile hænder. Det bliver spændende at se, hvordan McVay bruger den lille receiver, men den manglende styrke skaber bekymringer. Rams er ikke en gadget-spiller væk fra at vinde Super Bowl, men det var det, de brugte deres første valg i draften på.

Samlet vurdering:

Rams havde for gud ved hvilken gang ikke et valg i første runde, men havde derimod en god mængde picks i midten af draften. Det er den perfekte mulighed for at få tilføjet noget dybde til sin klub, og det havde Los Angeles brug for efter at have mistet mange betydningsfulde spillere i løbet af de seneste års free agency. Valget af Tutu Atwell i anden runde ser på papiret skidt ud, og at holdet slet ikke valgte en offensiv linjemand fortjener også kritik. Da Rams var bedst var det med en af ligaens bedste linjer. Matthew Stafford døjede ofte med skader i Detroit grundet hårde arbejdsforhold, det skulle helst ikke gentage sig i Los Angeles.

Jeg kan godt lide et par af de defensive spillere, som holdet valgte i Ernest Jones og Bobby Brown III. Begge har nogle egenskaber som Rams savnede på forsvaret, selv om de måske begge blev valgt en runde for tidligt, når man tænker på, at deres primære styrker er imod løbet. I fjerde runde tog holdet en chance på potentiale og gafflede førnævnte Robert Rochell og den eksplosive receiver/tight end Jacob Harris. Harris er noget af et monster med sine næste to meter høje, 99 kg. tunge figur er han drønende hurtig. Han har en del mangler i sit spil, men de atletiske evner er skræmmende interessante.

Det samlede udbytte af draften kommer i høj grad til at afhænge af, hvordan de to spillere udvikler sig. Kan de få udnyttet det atletiske potentiale i Rochell og Harris, så ser det fornuftigt ud. Hvis det fejler, så ligner det en ganske mangelfuld draftårgang.


Karakter: 4

Næste side: 49ers fandt deres fremtidige quarterback og masser af dybde