Der var otte headcoach-jobs ledige efter sæsonen, og de er nu alle besat. Her får du overblikket.

Her får du oversigten med ind og ud på headcoach-positioner, og længere nede kan du se alle de nye offensive og defensive koordinatorer i NFL til den kommende sæson.

Der er altid trænerfyringer efter en NFL-sæson, men lidt usædvanligt var der hele otte ledige headcoach-stillinger efter Black Monday eller sagt på en anden måde: Præcis en fjerdedel af alle hold skulle have ny cheftræner.

Der var tre fyringer i løbet af sæsonen, hvor Raiders smed Josh McDaniels ud, Chargers endelig skilte sig af med Brandon Staley, og Frank Reich ikke engang fik en sæson i spidsen for Panthers.

På Black Monday og i dagene efter fulgte så fyringer af Arthur Smith i Atlanta, Ron Rivera i Washington, lidt overraskende Mike Vrabel og Pete Carroll i hhv. Tennessee og Seattle. Og så kom den store – men forventede nyhed – Bill Belichick var færdig i New England.

Nu har alle klubberne fyldt de ledige headcoach-stillinger ud, og der blev ikke plads til Belichick nogen steder.

Her er oversigten med nye headcoaches i NFL:

HoldFyretHyretÅrsag
Atlanta FalconsArthur SmithRaheem MorrisFalcons kender Raheem Morris, der har haft succes med Rams unge spillertrup og har erfaring headcoach. Falcons henter Raheem Morris.
Carolina PanthersFrank ReichDave CanalesCanales har haft succes med først Geno Smith og i år Baker Mayfield, nu skal han gøre det samme med Bryce Young. Panthers gør Dave Canales til headcoach
Las Vegas RaidersJosh McDanielsAntonio PierceAntonio Pierce overtog midt i sæsonen, og Raiders blev omgående et bedre hold. Raiders beholder Pierce
Los Angeles ChargersBrandon StaleyJim HarbaughChargers havde behov for en coach til forløse deres potentiale, og hvem bedre end manden med procentvis flest sejre i NFL-historien. Chargers løber med Jim Harbaugh
New England PatriotsBill BelichickJerod MayoEn æra slutter i Foxboro med fyringen af Bill Belichick. Nu skal der ungt blod og stemning ind, og Mayo er groomet til jobbet. Patriots forfremmer Jerod Mayo
Seattle SeahawksPete CarrollMike MacdonaldLidt overraskende har Seahawks sagt farvel til Pete Carroll efter 14 år som headcoach, men han bliver i organisationen. I stedet kommer succesfulde Macdonald ind.
Tennessee TitansMike VrabelBrian CallahanTitans går fra en defensiv tilgang med Mike Vrabel til en offensiv tilgang med den tidligere offensive koordinator fra Bengals. Titans henter Brian Callahan.
Washington CommandersRon RiveraDan QuinnMed nye ejere og nye vinde i Washington, stod det hurtigt klart, at Ron Rivera var en dead man walking. Som sidste hold fik Commanders ny headcoach i Quinn.

Nye koordinatorer

Offensiv koordinatorer:
Atlanta Falcons: Zac Robinson
Buffalo Bills: Joe Brady
Carolina Panthers: Brad Itzik
Chicago Bears: Shane Waldron læs mere
Cincinnati Bengals: Dan Pitcher
Cleveland Browns: Ken Dorsey læs mere
Las Vegas Raiders: Luke Getsy
LA Chargers: Greg Roman
New England Patriots: Alex Van Pelt
New Orleans Saints: Klint Kubiak
Philadelphia Eagles: Kellen Moore
Pittsburgh Steelers: Arthur Smith læs mere
Seattle Seahawks: Ryan Grubb
Tampa Bay Buccaneers: Liam Coen
Tennessee Titans: Nick Holz
Washington Commanders: Kliff Kingsbury læs mere

Defensive koordinatorer:
Baltimore Ravens: Zach Orr læs mere
Buffalo Bills: Bobby Babich
Dallas Cowboys: Mike Zimmer læs mere
Green Bay Packers: Jeff Hafley
Jacksonville Jaguars: Ryan Nielsen
LA Chargers: Jesse Minter
LA Rams: Chris Shula
Miami Dolphins: Anthony Weaver 

New England Patriots: DeMarcus Covington
New York Giants: Shane Bowen
Philadelphia Eagles: Vic Fangio læs mere
Tampa Bay Buccaneers: Kacy Rodgers / Larry Foote
Washington Commanders: Joe Witt 


San Francisco 49ers: Mangler