Efter en lang søgen og mange trænere til samtale har Washington Commanders endelig fundet deres nye headcoach, da de torsdag nåede til enighed med Dallas Cowboys defensive koordinator Dan Quinn.

Washington Commanders fyrede headcoach Ron Rivera umiddelbart efter sæsonen var slut og indledte en målrettet søgning efter klubbens første headcoach under det nye ejerskab med Josh Harris i spidsen.

De havde offensive koordinatorer som Ben Johnson fra Lions og Bobby Slowik fra Texans til jobsamtale, men begge valgte at blive hos deres respektive arbejdsgivere.

Holdet havde også den otte-dobbelte Super Bowl mester Bill Belichick til samtale, og ifølge internetmediet The Athletic var der flere på direktionsgangene som gerne ville have Belichick tilknyttet.

I sidste ende skete det ikke, og i stedet faldt valget på Cowboys defensive koordinator Dan Quinn, som dermed får endnu en chance som headcoach i NFL.

Den 53-årige Quinn har været hos Cowboys i tre år, og inden da var han headcoach for Atlanta Falcons fra 2015-2020, hvor han i sine seks sæsoner vandt 43 kampe og tabte 42, men vel især huskes for det totale kollaps i Bowl LI, hvor Falcons var foran 28-3 mod Patriots, men tabte i overtime.

Før sin tid i Atlanta skabte Quinn et navn for sig selv, da han styrede Seattle Seahawks’ forsvar under Pete Carroll fra 2013-2014 og havde en stor andel i skabelsen af det legendariske “Legion of Boom”.

Derfor var Quinn også længe anset som den naturlige næste headcoach i Seattle, efter de fyrede den 72-årige Pete Carroll, men Seahawks ansatte onsdag Baltimore Ravens defensive koordinator Mike Macdonald, og dermed var Washington det sidste hold uden en headcoach.

Quinn skifter nu den NFC East klub ude med den anden, og dermed kommer han også til at møde Dallas Cowboys to gange om året. Hans første store beslutning kommer i april, hvor han sammen med den nye sportschef Adam Peters skal beslutte, hvordan de forvalter pick 2 i draften.

Samtidig står det nu klart, at Bill Belichick efter 24 år i spidsen for Patriots ikke får et headcoach-job i år.