Rams, 49ers, Seahawks og Cardinals. Det er de fire klubber i NFC West. Her får du oversigten med, hvad deres største mangler inden draften er, og et bud på hvilke spillere, de kan vælge.

NFC West divisionen har gennem flere år været blandt NFLs stærkeste og leverede også årets Super Bowl mester, da Los Angeles Rams på hjemmebane vandt over Cincinnati Bengals. Rams ser igen i år stærke ud, mens de tre andre klubber alle har store spørgsmålstegn.

Her er en gennemgang af de fire hold i divisionen i alfabetisk rækkefølge.

Arizona Cardinals
Mangler: CB, IOL, DE, DL, RB

Det har været lige ved og næsten for Cardinals i et par sæsoner nu, og 2022 skulle gerne blive et succes-år, hvis ikke headcoach Kliff Kingsbury skal se sig om efter et nyt job.

Meget står og falder med quarterback Kyler Murray og især hans even til at forblive skadefri. Hans spil er meget lagt an på, at han løber bolden selv, og det koster ofte sacks og store skrald i en brutal sport. Derfor er beskyttelse af Kyler Murray vigtig og en opgradering af den offensive linje ne nødvendighed.

Men som bekendt er det angrebet, der sælger billetter og forsvaret, der vinder mesterskaber, og her har Cardinals i den grad også brug for forstærkninger.

Cardinals har valg nr. 23 i første runde, og det er hverken sådan helt godt eller helt skidt. De får ikke en af topspillerne, men til gengæld er der flere positioner med masser af dybde, så de kan sagtens finde en pass rusher, cornerback eller guard sent torsdag.

Cardinals har kun tre valg i de tre første runder og ingen i 4. og 5. runde, så det er vigtigt, at de rammer plet tidligt. Gode muligheder med pick 23 er guard Tyler Linderbaum, corner Trent McDuffie eller Edge George Karlaftis fra Grækenland.

Los Angeles Rams
Mangler: OT, CB, OG, WR

Los Angeles Rams vandt Super Bowl 56 i februar og gjorde det med en helt ny strategi, hvor de ikke går så højt op i draft picks, men i stedet satser på spillere, der har bevist, at de kan levere på et højt niveau.

Derfor har Rams også tradet deres picks væk i første og anden runde og træder først ind i draften med pick 104 i tredje runde. Til gengæld har de så syv picks på draftens tredje dag, hvor Rams faktisk har haft fin succes med at finde NFL-talent.

Rams står overfor en stor udfordring med at finde arvtageren for venstre tackle Andrew Whitworth, der er gået på pension, men i første omgang overtager Joe Noteboom.

Cornerback trænger også til en opgradering, og selvom klubben har fået Allen Robinson ind, så kunne de godt bruge en ekstra receiver. Runningback er også en mangel og der er mange at vælge imellem i de sene runder.

Det er svært at komme med et konkret bud på, hvad Rams kan vælge med pick 101, men måske cornerback Coby Bryant (ja, det hedder han faktisk), eller måske tackle Max Mitchell.

San Francisco 49ers
Mangler: CB, DE, OG, OC, SS

49ers har et virkelig godt mandskab. Et Super Bowl agtigt mandskab faktisk… Hvis ikke de lige havde det der gigantisk spørgsmål hængende på quarterback. Starter de andenårsspilleren Trey Lance, som de valgte med pick 2 sidste år, fortsætter de med Jimmy Garoppolo, eller får vi en kombination af de to at se.

49ers vælger med garanti ikke en quarterback og når de endelig kommer til fadet er de formodede bedste 60 spillere allerede valgt. Så 49ers skal gøre deres hjemmearbejde og finde hjælp i slutningen af anden runde til cornerback og safety, der er et holdet få svage punkter, og måske hjælp til den indvendige del af den offensive linje.

Klubben opgraderede kasteforsvaret med Chardarius Ward fra Kansas City Chiefs, men kan stadig godt bruge hjælp til de bageste geledder. 49ers mistede faktisk også to spillere på den defensive linje i form af tackle DJ Jones og pass rusher Arden Key. De skal begge erstattes i draften, hvilket ikke bliver nemt.

Mulige spillere for 49ers sent i anden runde kunne være safety George Odum eller Nick Cross, østrigske Bernhard Raimann til den offensive linje eller måske cornerback Coby Bryant, hvis de er lune på ham så tidligt.

Seattle Seahawks
Mangler: QB, DE, CB, OG, OT

Seahawks uden Russell Wilson. Det giver bare ikke rigtig nogen mening. Men det er den nye hverdag for NFLs nordvestligste hold. Wilson er sendt til Denver i en stor trade, mens den nye quarterback ser ud til at blive Drew Lock, der kom anden vej.

Samtidig svirrer rygterne, at Seahawks har sat receiver DK Metcalf til udsalg, men endnu er hverken historien eller en køber bekræftet.

Til gengæld vælger Seahawks for en gangs skyld højt i draften, når de i år skal råbe deres første spiller op med pick nr. 9.

Her er der mange og gode muligheder for en klub, der har mange mangler, men måske især har brug for hjælp på pass rush og cornerback.

Edge Jermaine Johnson får flere og flere fans i NFL-klubberne og kunne være Seahawks valg, eller også går de med af de to top corners i form af Ahmad Gardner eller Derek Stingley.

Hop til:
NFC North | NFC South | NFC West | NFC East | AFC North | AFC South | AFC West | AFC East