Broncos henter Russell Wilson i en monster trade. Seahawks får flere førsterundevalg, andre draftvalg og flere spillere.

En kæmpe trade har ramt NFL. Russell Wilson forlader Seattle og tager en tur til Denver, men det gør han absolut ikke billigt. Ifølge Tom Pelissero fra NFL Network er quarterbacken en virkelig dyr herre. Seahawks får flere førsterundevalg plus flere draftvalg samt flere spillere, hvor Drew Lock er iblandt.

Sidste år hentede Rams Matthew Stafford for flere førsterundevalg og det gav pote med en Super Bowl-sejr. NFL er en kopiliga, og nu forsøger Broncos sig med samme opskrift.

Holdet fra Denver har et talentfuldt mandskab, men de har længe haft svært ved at finde den rigtige quarterback. Nu får de en spiller, der har bevist sig over længere tid og som de håber kan løfte holdet til næste niveau.

Udover Drew Lock er tight end Noah Fant og den defensive linjemand Shelby Harris også en del af handlen. Broncos sender desuden to førsterundevalg, to andenrundevalg til Seahawks og får et fjerderundevalg udover Russell Wilson.

Aftalen kan ikke færdiggøres, før det nye liga-år starter 16. marts.