Titans, Colts, Jaguars og Texans. Det er de fire klubber i AFC South. Her får du oversigten med, hvad deres største mangler inden draften er, og et bud på hvilke spillere, de kan vælge.

AFC South divisionen hører ikke til de stærkeste og er på en eller anden måde todelt. Øverst ligger Titans og Colts og slås om slutspilspladser, og nederst kæmper Texans og Jaguars om at få det første pick i årets draft. I år gik det til Jaguars… igen.

Her er en gennemgang af de fire hold i divisionen i alfabetisk rækkefølge.

Houston Texans
Mangler: Alt… (måske med undtagelse af quarterback)

Endelig er Deshaun Watson misæren lagt bag dem, og så endda med bravour: Texans fik kassen for den kontroversielle quarterback. Dermed hedder styrmanden lige nu Davis Mills, der imponerede sidste år som rookie. Kan han bygge videre på det, så har Texans faktisk allerede fundet deres næste quarterback, og behøver ikke lede efter en i draften.

Efter traden med Watson har Texans to valg i første runde i år. De har deres eget pick nr. 3 og så fik de pick nr. 13 fra Browns. Der kan de altså vælge to solide spillere, og selvom man altid kan tage fejl i draften, så burde der være mulighed for bingo med begge picks.

Lidt afhængig af, hvad Jaguars og Lions gør med de første valg i årets draft, så står Texans med mulighed for at vælge en top Edge eller el top offensive tackle. Det kunne vlre edge Kayvon Thibodeaux eller tackle Ikem Ekwonu. De kunne også gå efter draftens bedste safety Kyle Hamilton, men hans popularitet falder i øjeblikket, så ham kan de måske få med pick 13.

Her kunne de også tilføje en af draftens mange dygtige receivere, og Garrett Wilson lyder som en god mulighed her, eller måske endda en corner i form af Derek Stingley Jr.

Indianapolis Colts
Mangler: LT, WR, CB, TE, DE

Efter klubben smed Carson Wentz på porten, stod de med et hul på quarterback, lige indtil Matt Ryan faldt ned i skødet på dem. Det er naturligvis ikke en langsigtet løsning, men det er en rutineret kraft at få ind på et hold, der er gearet til at vinde her og nu.

Dermed er Colts største mangel (og Matt Ryans største ønske) en venstre tackle, hvor Eric Fisher ikke er blevet forlænget. Desværre har Colts ikke noget valg i første runde (det mistede de ved at hente Carson Wentz sidste år), og dermed træder de først ind i anden runde. her har de dog pick 10 eller nr. 42 alt i alt, og der burde være mulighed for at finde en tackle i en årgang med mange dygtige offensive linjemænd.

Skal man gøre Matt Ryan ekstra glad, så ville en receiver eller en tight end også være en mulighed, og på forsvaret trænger cornerback til en opgradering.

Men Colts har kun tre picks fra anden til fjerde runde, så de kan ikke både få i pose og i sæk, men må vælge, hvad de satser på, eller hvad de føler, er den bedste spiller. Det er dog set før, at man finder guld i de senere runder, så måske er Colts heldige og får dækket flere huller.

På offensive line kan østrigske Bernhard Raimann være en mulighed, mens en receiver kunne komme i form af den hurtige Alec Pierce. Corner er lidt sværere, men måske en spiller som Roger McCreary er til stede midt i anden runde.

Jacksonville Jaguars
Mangler: DE, WR, DT, S, LB

Sidste sæson draftede de nr. 1. Og det gør de igen. Sidste år var der ingen tvivl, da de valgte quarterback Trevor Lawrence med det første pick, mens der i år er lidt mere tvivl om, hvad Jaguars har tænkt sig at gøre.

Faktisk er de også selv i tvivl eller ikke tilfredse med deres muligheder, for angiveligt har de forhørt siog om andre klubber er interesserede i en trade for pick 1.

Forbliver de selv øverst, så ligner pass rusher Aidan Hutchinson fra Michigan det indlysende førstevalg, selvom andre mener de tager Keyvon Thibodeaux og andre igen tror de tager en tackle. Men Hutchinson giver mening. Klubben har hentet et hav af spillere i free agency og forstærket flere positioner, men har ikke rørt ved defensive end.

Jaguars drafter først i alle runder (med undtagelse af 5. runde, som de har tradet til Panthers) og dermed kan de forventes også at få en kvalitetsspiller ind med pick 33 (første pick i anden runde), og måske endda med pick 65 (første pick i tredje runde).

Her kunne de gå efter en receiver som f.eks. George Pickens eller John Metchie III.

Tennessee Titans
Mangler: OL, WR, DE, TE, IOL

Man kan ikke beskylde Titans for ikke at have bredde. Sidste år brugte de ikke færre end 90 spillere i løbet af sæsonen, og alligevel vandt de AFC South divisionen og spillede sig i playoffs.

Titans har draftet godt i de senere år og fået en masser af talent ind, selvom der var en kæmpe svipser i form af Isaiah Wilson, der helt er ude af NFL nu. Headcoach Mike Vrabel skal igen i år se om han kan ramme plet, for Titans træder første ind i draften med pick 26 og har så ikke et pick igen før i sent i tredje runde.

Med den fokus på løbeangrebet som Titans har, bør de gå efter at forstærke den offensive linje, der har mistet et par markante profiler gennem de seneste sæsoner. Også wide receiver har været en svaghed, selvom tilføjelsen af Robert Woods fra LA Rams, giver dem en fin startende duo med ham og AJ Brown.

På tackle burde dere være flere muligheder sent i første runde som f.eks. Trevor Penning eller Tyler Smith, der kan spille både guard og tackle. Der kommer run på receiverne midt i første runde, så Titans skal krydse fingre for, at der stadig er gode spillere tilbage på positionen, når de drafter. Her kunne spillere som Treylon Burks eller Jahan Dotson måske stadig være en mulighed.

Hop til:
NFC North | NFC South | NFC West | NFC East | AFC North | AFC South | AFC West | AFC East