Man kan ikke sige, at NFLs transfervindue har været kedeligt. Senest har Deshaun Watson overrasket alle med sit ja til Cleveland!

Stakkels Baker Mayfield. Han blev valgt som nr. 1 i 2018-draften og skulle være Clevelands redningsmand. Nu kan han se Deshaun Watson overtage pladsen og få en kæmpe kontrakt.

Houston Texans quarterback Deshaun Watson har nemlig besluttet, at han vil spille for Cleveland Browns, skriver Mary-Kay Cabot fra cleveland.com.

Browns og Texans er stadig ved at færdiggøre de endelige detaljer i handlen, men avisen mener at vide, at prisen for Watson er tre første-runde-valg (2022, 2023 og 2024), et tredje-runde-valg i 2023 og en firer byttet for en femmer i 2024 i draften over de næste tre år. Browns pick i første runde i år er nr. 13.

Samtidig åbner Browns den store pengepeng, for de giver Watson en ny femårig kontrakt til en værdi af 230 millioner dollars. Hele beløbet skulle angiveligt være garanteret, og dermed er det den største garanterede sum i NFLs historie.

Eneste forhindring var den “nej tak” klausul, der var i Watsons kontrakt med Texans, hvor han kunne veto en handel, men den har Watson informeret klubben om, at han er villig til at se bort fra i en handel til Cleveland.

Watson har allerede taget den skridtet videre og lagt et billede af sig selv på instagram med en Browns-trøje på, så mon ikke den er god nok.

Først lød det, at Watson var på vej til Saints eller Panthers, så kom Seahawks og pludselig Falcons ind i billedet, før rygterne om et skifte til Cleveland tog fart.

I første omgang så handlen ud til at gå i vasken, men Baker Mayfield bad alligevel Browns om lov til at undersøge mulighederne for et klubskifte (vidste han måske mere end os andre?).

Det nægtede Browns at give ham, men med Watson-handlen på plads her fredag aften dansk tid, så er næste store brik i quarterback-puslespillet pludselig Baker Mayfield. Indianapolis Colts nævnes som hans foretrukne nye arbejdsgiver.

Læs også: Top 100 free agents

Watson spillede ikke hele sidste sæson, da han bad Texans om at blive tradet og han samtidig havde – og stadig har – 22 civile søgsmål hængende over hovedet for usømmelig omgang med kvinder.

For præcis en uge siden afviste et nævningeting dog, at der var grundlag for at anlægge en retssag mod ham, og dermed var en hurtig handel pludselig i spil.

Sidste år gav Texans ham den fulde løn på 10 millioner dollars, selvom han ikke spillede. Det beløb var i år på 35 millioner, så derfor stod det ganske klart, at en handel ville komme i stand.

Og det blev altså Browns, der fik fat i den 26-årige quarterback. Nu skal de så bare have fat i nogle flere receivere.

Læs også: Amari Cooper til Browns næsten gratis
Læs også: Browns fritstiller Jarvis Landry