For første gang i NFL-historien bliver der måske valgt quarterbacks med draftens første fire picks. Her får du vores Top 10. Og en lille bonus…

Når årets NFL-draft løber af stablen i slutningen af april, så er den første spiller med garanti en quarterback. Og den anden. Formodentlig den tredje. Og måske den fjerde.

De to sidste afhænger af, hvordan Patriots med pick 3 og Cardinals med pick 4 agerer, og om de ønsker at trade deres picks, mens Chocago Bears og Washington Commanders begge med statsgaranti tager en quarterback.

Caleb Williams til Bears ligger fast, men der er stadig tvil om, hvem Commanders synes er den næstbedste quarterback i årets draft.

Top 10 Quarterbacks 2024

1. Caleb Williams, QB, USC, 185 cm, 93 kg
Bliver kaldt et generationstalent, der har en vild arm, læser spillet godt og improviserer, når der er behov for det.

2. Drake Maye, QB, North Carolina, 193 cm, 100 kg
Stærk arm, der kan levere kast over hele banen, og han kan også selv løbe bolden, når der er behov for det.

3. Jayden Daniels, QB, LSU, 188 cm, 91 kg
Kåret til årets bedste college-spiller og bliver måske valgt med pick to af Commanders. Dual-threat, der kan skabe yards med både arm og ben.

4. J.J. McCarthy, QB, Michigan, 188 cm, 93 kg
Vandt college-mesterskabet med Michigan, og bevæger sig op af Top 10 i raketfart. Tager gode beslutninger, god armstyrke og præcision.

6. Bo Nix, QB, Oregon, 188 cm, 98 kg
Har spillet fem år i college og startet 61 kampe. Flest af alle i årets draft. Dual-threat med raketarm men lidt tvivlsomme beslutninger.

5. Michael Penix Jr., QB, Washington, 191 cm, 98 kg
Spillede sit collegehold Washington i finalen (hvor han tabte til McCarthy). Meget produktiv med god præcision og timing. Kan blive valgt i første runde.

7. Sam Hartman, QB, Notre Dame, 185 cm, 93 kg
Ubetinget draftens flotteste fuldskæg. Dygtig leder med god præcision og timing, men savner lidt armstyrke.

8. Spencer Rattler, QB, South Carolina, 185 cm, 99 kg
Hold øje med ham her. Mange taler om ham, og han kan måske springe foran Penix og Hartmann. God arm og evne til at bevæge sig, men lidt tvivlsomme beslutninger.

9. Michael Pratt, QB, Tulane, 191 cm, 99 kg
Produktiv med god præcision og timing. Har spillet 44 kampe, så masser af erfaring og bliver beskrevet som en god leder.

10. Jordan Travis, QB, Florida State, 185 cm, 96 kg
Han er draftens dark-horse quarterback. Har spillet 6 år i college, og hans Florida State hold var ubesejret, da han blev korsbåndsskadet. Dual-threat quarterback med god mobilitet og arm, men til tider lidt upræcis.

Bonus: Joe Milton III, QB, Tennessee, 193 cm, 109 kg
Vi var nødt lige at tage ham her med. Vanvittig arm med enormt potentiale. Kæmpe fyr med gode atletiske evner, men skal forbedre både præcision, timing og beslutningstagen. Tænk Josh Allen…

Se flere positons-rangeringer:
Angreb: Top 10 QB | Top 10 RB | Top 10 WR | Top 10 TE | Top 10 OT | Top 10 IOL


Forsvar: Top 10 EDGE | Top 10 DT | Top 10 LB | Top 10 CB | Top 10 S