Der er en uge til sæsonstart, og det er blevet tid til, at Gul Kluds skribenter lægger hovedet på blokken og kommer med nogle forudsigelser. De næste syv dage vil de svare på et spørgsmål, og her får du, hvem de tror skuffer i sæsonen.

Vi har ventet i månedsvis på, at NFL-sæsonen starter. Nu er der kun en uge tilbage, og derfor er det også tid til at ramme håbløst ved siden af med sine årlige forudsigelser. Gul Kluds skribenter er ikke bange for at lægge hovedet på blokken, så det vil de gøre den næste uge.

Syv dage i træk vil skribenterne svare på et spørgsmål vedrørende den kommende sæson, og nogle af de svar bliver så udvalgt og videregivet her. I er velkommen til at skrive, hvem i er enige med, og hvad i ville have svaret.

Dag 1: Hvem bliver årets overraskelse?
Dag 2: Hvem bliver årets skuffelse?
Dag 3: Hvilke trænere får sparket?

Dagens spørgsmål: Hvilket hold bliver sæsonens skuffelse?

Dallas Cowboys – Alexander Paaske, Nicholas Jørgensen, Jacob Graversen
Cowboys har et endimensionelt angreb, der bæres af Ezekiel Elliott og den offensive linje. Tabet af Travis Frederick og Zack Martins knæskade truer angrebets stabilitet. Wide receiverne er ikke til at stole på, så Dallas kan ikke få sat nok point på tavlen til at opveje for et middelmådigt forsvar. Derudover savner holdet bredde på stort set samtlige positioner og er derfor kun et par skader fra at implodere – og ingen holder sig skadesfri i NFL. De går en lang sæson i møde og siger farvel til Jason Garrett.

Los Angeles Rams – Victor Risager, Lasse Meineche og Mikkel Nielsen
Der er store forventninger til Rams i år, efter de har hentet Ndamukong Suh, Marcus Peters og Aqib Talib til forsvaret, men jeg er ikke helt solgt på dem. Jeg tvivler på, at Todd Gurley kan gentage sin fænomenale 2017-sæson, mens linebacker og edge ikke ligefrem er prangende på forsvaret. Derudover er Jared Goff heller ikke så god en QB, som det så ud sidste år. De forskellige hold har nu samtidig haft hele offseason til at kigge McVay-film og finde ud af, hvordan man skal håndtere hans angreb. De slutter dårligere end i 2017, hvilket vil være en skuffelse for LA-holdet

Philadelphia Eagles – Nichlas Mohrsen
Eagles starter sæsonen som forsvarende mestre, og selvom der ikke har været meget udskiftning, så er jeg ikke sikker på deres quarterback-situation. Foles er ikke så god, som han så ud i slutningen af sidste sæson, og Wentz er ved at komme sig over en slem skade. Det er svært at følge op på en mesterskabssæson.

Kansas City Chiefs – Teis Joranger
Mange er begejstrede for paletten af offensive våben, men det er stadig en helt uprøvet quarterback, som skal styre angrebet. Det vil efter min mening være meget svingende, hvad vi ser fra Mahomes. Når man kombinerer det med et forsvar, som ser ud til at have rigtig mange svagheder, kan det blive en lang sæson. Chiefs misser slutspillet komfortabelt.

Jacksonville Jaguars – Nikolaj Sattrup
Blake Bortles er lige så dårlig som han plejer at være, Marqise Lee er ude resten af sæsonen, og forventningerne er tårnhøje. Samtidig er divisionen blevet bedre med tilbagekomsten af Andrew Luck og Deshaun Watson, samt en ny cheftræner i Titans. Forsvaret og løbeangrebet skal nok sørge for at holdet få en fin mængde sejre i hus, men en 8-8 sæson ville være en stor skuffelse, og er ikke urealistisk.

San Francisco 49ers – Marc Skafte og Dennis Cordsen
49ers er hypet som fuck og har ifølge bookmakerne ligeså godt et odds som Saints og Jaguars, og det er mærkeligt. Meget af hypen er bundet til Jimmy G, men holdet er ikke stærkt nok til at leve op til de mange forventinger. Holdet kan sagtens slutte med en negativ record når året er omme.

Carolina Panthers – Jens Frederiksen
Det gør ondt at skrive, men Panthers har en af de dårligste offensive linjer i NFL. Til trods for at man har investeret penge i den, er den virkelig dårlig! Cam Newton kommer til at skulle improvisere på flere spil. Thomas Davis er ude i de første 4 kampe, og selv om man har LUUUUUUKE, er det bare ikke nok. Panthers vinder max 6 kampe i år

 

SKRIV ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her