Arizona Cardinals valgte to gange i første runde, og danske Hjalte Froholdt er meget tilfreds med klubbens to nye spillere.

Første runde i NFL draften 2024 løb af stablen natten til fredag, og Arizona var ifølge Claus Elming en af nattens store vindere. Men også Hjalte Froholdt, der går ind i sin anden sæson for Cardinals var glad for klubbens to valg i første runde.

Der var en den spekulation inden og sågar under draften, om Cardinals ville trade pick 4 til en quarterbackhungrende klub, men ørkenholdet holdt fast og valgte i stedet draftens bedste receiver i form af Marvin Harrison Jr., der – hvis du skulle have misset det – er søn af Colts-legenden.

Hjalte Froholdt er yderst tilfreds med Cardinals valg og glæder sig til at få ny energi ind på angrebet:

“Super fedt med MHJ der med Pick 4!” skriver Hjalte til Gul Klud. “Det var i sidste ende lidt af en no brainer. Jeg så nogle forskellige ideer om, at vi måske ville trade ned, men jeg synes vi gjorde det godt med at få fat på ham! Virker som en god fyr fra hvad jeg har hørt, og jeg glæder mig til at spille med ham!”

Cardinals havde endnu et valg i første runde, og her valgte de den defensive tackle Darius Robinson med pick 27. 195 cm og 137 kg rå ondskab til den defensive front, som Hjalte kommer til at stå over for dagligt til træning. Selv glæder danskeren sig over, at klubben også forstærkede forsvaret i første runde:

“Pick 27 med (Darius) Robinson virker som et godt valg!” skriver den store rød-hvide center. “Jeg kan ærligt sige, at jeg ikke vidste meget mere om draften efter de første 5-6 picks, så jeg glæder mig til at møde ham. Man kan aldrig få nok defensive linjemænd, og DL og OL er altid et godt sted at bygge op med dybde og talent”, slutter Hjalte inden dynerne kalder i Monterrey, hvor han er på ophold med Cardinals i øjeblikket.

Cardinals har yderligere mulighed for at forstærke truppen i anden runde, hvor de vælger som nummer tre. Og der er masser af gode spillere tilbage til fredagens to runder.

Cardinals har i alt 11 picks i draften i år, flest af alle. Du kan se alle deres picks her.

Læs også hvad Gul Kluds Teis Joranger synes om de to nye Cardinals-spillere: Liveblog. Kommentarer og karakterer for første runde.