NFL i Tyskland 2024

I efteråret 2024 kan du opleve Carolina Panthers og New York Giants live i Tyskland.

Fantastisch. Sehr schön. Wunderbar. De tyske gloser står i kø, når vi skal beskrive, hvor fedt det er, at NFL nu endelig er kommet til Tyskland. Og så igen med en kamp på den imponerende Allianz Arena i München.

Står du og mangler den perfekte gave til den eneste ene, eller vil du gerne forkæle dig selv, så har Gul Klud og footballtravel.dk/nfl løsningen: NFL i München 2024.

Der er i år fire kampe på europæisk jord. Tre i London og denne i Tyskland, hvor du kan opleve Carolina Panthers og deres nye quarterback, nr. 1 pick fra 2023 draften, Bryce Young. Modstanderen bliver New York Giants, der kommer med deres eget unge stjerneskud i form af rookie receiver Malik Nabers.

Efterspørgslen til kampen er enorm, og vi får kun et antal begrænsede pladser, så skriv dig op nu på venteliste hos footballtravel.dk/nfl for at komme først i køen, når billetsalget åbner.

Carolina Panthers – New York Giants
Allianz Arena, München
10. november kl. 15:30

Hold øje med Gul Klud og vores rejsepartner footballtravel.dk for mere info om kamp, billetter og pakkerejser.

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og footballtravel.dk/nfl.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til de europæiske kampe, og han er naturligvis topklar igen i år, når turen for første gang går til Tyskland.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Jesper vil inden NFL-kampen i München fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på NFLs historie i Europa og naturligvis give sit bud på vinderen.

NFL i Tyskland 2024 indeholder (opdateres):

2 overnatninger på hotel (navn kommer senere)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

Størst erfaring med NFL rejser

Igennem årene har Gul Klud sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, Tyskland og USA, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse. Læs Trustpilot anmeldelser af footballtravel.dk.

Vi glæder os meget til at lave en fantastisk tur til Tyskland i efteråret. Vi kan ikke love, at alle får billetter, så skriv dig på ventelisten med det samme.

Hold øje med Gul Klud og vores rejsepartner footballtravel.dk for mere info om kamp, billetter og pakkerejser.