NFL rejser USA

Vi forventer at have to NFL-ture til USA på programmet i 2021 og håber at have dem klar til salg i slut maj.

Mens vi venter på kampprogrammet for 2021, så kan du lige se de to ture, vi havde planlagt i 2020, som vi desværre måtte aflyse pga. Corona.

Skal du med til NFL i USA i 2020?

Du kan godt gøre dig klar til de vildeste NFL-ture i år. Vi har lavet en juletur til Los Angeles og Las Vegas, hvor vi skal se to nye stadions, de nu Brady-løse Patriots og Las Vegas Raiders på hjemmebane i deres første sæson i Sin City.

Men allerede omkring Thanksgiving laver vi en tur til Pittsburgh og Tampa, så du både kan opleve en amerikansk thanksgiving og se Tom Brady spille for Buccaneers… i øvrigt mod Super Bowl mestrene fra Kansas City Chiefs. 

Du kan allerede nu ringe til LA Travel på 89880484 og høre mere om årets ture til USA.

Vi glæder os til at have dig med på en NFL-tur i 2020.

Mvh
Claus Elming


NFL-rejse 1, 2020: Thanksgiving, arvefjender og Brady mod Mahomes.

Tag med Gul Klud, Claus Elming og LA Travel til Pittsburgh og Tampa og se Steelers mod Ravens på Thanksgiving Thursday og Buccaneers med Tom Brady mod Chiefs med Mahomes.

NFL-kampe:
26. november Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens
29. november Tampa Bay Buccaneers – Kansas City Chiefs

Bestil din rejse nu

Thursday Night Football
Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens 
Ikke blot er det en torsdagskamp, og ikke blot er det Thanksgiving i USA, det er også et af NFLs største arvefjendeopgør, du skal være vidne til, når Steelers tager imod Ravens på Heinz Field.

Kampene mellem de to klubber har udviklet sig til nogle af de mest imødesete og jævnbyrdige i NFL. Som AFC North rivaler mødes de to gange hvert år, og kampene er altid underholdende og spændende.

Mens Steelers holder fast i den gamle garde, og det er quarterback Ben Roethlisberger, der er omdrejningspunktet, så kommer Ravens med en af NFLs mest interessante spillere i den helt unikke Lamar Jackson. Quarterbacken, der går ind i sit blot tredje år i NFL, blev kåret til ligaens mest værdifulde spiller sidste år.

Efter en magisk sæson var det en stor skuffelse for alle Ravens-fans, at klubben ikke stod i Super Bowl i februar. Det skal der laves om på i år, og på Thanksgiving Thursday får Ravens mulighed for at sætte Steelers på plads. Og du er der til at se det. Og er du Steelers-fan, så er det frem med det gule håndklæde! 

Black Friday 
USAs største shoppingdag ligger dagen efter Thanksgiving Thursday. Vi har før med stor succes besøgt outlet-malls eller shoppingcentre på Black Friday, og også i år bliver der mulighed for at købe alle dine julegaver til fordelagtige priser. Hvem sagde shop amok?     

The Roethlis-burger
I Pittsburgh skal du naturligvis også smage en ægte Roethlis-burger, gerne på grillbaren Peppi’s, der angiveligt opfandt den legendariske burger. 

Lørdag – College football
Kan du bare slet ikke få nok football, og vil du have en vild oplevelse, så skal du tage med til Tallahassee lørdag. Her kan du opleve en af de vildeste kampe college-football overhovedet kan byde på, når Florida State Seminoles tager imod Florida Gators.

Det er et lokalbrag mellem to af de mest traditionsrige hold, der har fostret masser af NFL-spillere gennem tiden. Seminoles har hjemmebane og 80.000 ellevilde tilskuere vil være på plads til denne Florida-klassiker.

Søndag – Brady mod Mahomes, version III  
Tampa Bay Buccaneers – Kansas City Chiefs
Sørøverskibets kanoner går af og jublen er endeløs. Tom Brady har lige kastet et touchdown til Rob Gronkowski. Mærkeligt, men sandt. De to Patriots-korifæer er nu samlet til en sidste optræden i Tampa, hvor de skal forsøge at gøre Buccaneers til et slutspilshold og måske Super Bowl mestre. 

Men de skal altså lige forbi en vis Hr. Mahomes og de forsvarende mestre i Kansas City Chiefs først. 

Denne søndag i november kan du forvente lidt sol på næsen og se NFLs mest prominente spiller mod den nye superstjerne, en unik oplevelse som kun kan opleves denne ene gang. Og så er det samtidig på et helt igennem anderledes stadion, hvor der er en sørøverlandsby og et sørøverfyldt piratskib i den ene ende. Det ser du ikke i Superligaen. 

I Tampa bliver der også mulighed for at komme lidt på stranden eller til havs og fiske efter kongemakreller. Du kan også køre til Orlando og besøge Disney World, Epcot Center, Seaworld eller Universal Studios.

Mandag – Monday Night Football

Philadelphia Eagles – Seattle Seahawks 

En NFL-tur med Gul Klud og LA Travel betyder masser af football og masser af hygge. Som altid på vores ture finder vi en god sportsbar og ser football sammen, når der er mulighed for det.

Du kan se kampen sammen med de andre medrejsende på en sportsbar i Tampa og naturligvis få den helt store amerikanske menu med burgers, wings, ribs eller en Surf n Turf, som Tampa er kendt for.

Prisen inkluderer:
Fly tur/retur (inkl. alle skatter og afgifter)
3 overnatninger på Hotel Drury Plaza Pittsburgh
Morgenmad på hotellet i Pittsburgh
4 overnatninger på Hotel Hampton Inn and Suites Tampa
Morgenmad på hotellet i Tampa
Al transport mellem lufthavne, hoteller og stadion
Billet til kampen Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens 
Billet til kampen Tampa Bay Buccaneers – Kansas City Chiefs
Claus Elming som laver oplæg til kampene
Dansk rejseleder


NFL-rejse 2, 2020: Juletur til LA, Las Vegas og to nye stadions

Tag med Gul Klud, Claus Elming og LA Travel på denne 8-dages tur til LA og Las Vegas.

NFL-kampe:
10. december Los Angeles Rams – New England Patriots
13. december Las Vegas Raiders – Indianapolis Colts

Bestil din rejse nu

Thursday Night Football
Los Angeles Rams – New England Patriots
SOFI-stadium. Det er navnet på Rams og Chargers’ nye fælles stadion i Los Angeles-bydelen Inglewood. Det bliver også NFLs nye hovedkontor på vestkysten med alt fra kontorfaciliteter til museer og biografer. 

Denne torsdag er det dog ikke området eller stadion, der er i fokus, men derimod modstanderen og en Super Bowl rematch. 

Los Angeles Rams tager imod New England Patriots, der for første gang i 20 år er uden Tom Brady.

De to klubber mødtes i både Super Bowl 36 og 53, og begge gange trak Patriots (og Brady) sig sejrrigt ud. Rams vil gerne have revanche, Patriots og Belichick vil gerne vise, at de kan uden Brady, og du er til stede på det nye vilde stadion til at se det hele.

Og nå ja, så håber vi da på lidt dansk dynamit i form af Hjalte Froholdt hos Patriots. 

Søndag – Las Vegas

Las Vegas Raiders – Indianapolis Colts

NFL og Las Vegas har altid været to uforenelige størrelser. Lige indtil nu!

Raiders har rykket teltpælene op, har forladt Oakland, Californien og 60 års historie, og slået sig ned i syndens hule i Las Vegas.

De har bygget et nyt stadion og kan nu kalde Allegiant Stadium for deres nye hjemmebane.

Denne december-søndag skal de møde en gammel kending, når Philip Rivers sammen med Indianapolis Colts kommer på besøg. Rivers har spillet hele sin karriere for Chargers og har dermed mødt Raiders to gange årligt siden 2004. For 17. sæson i træk skal han spille mod Raiders, men for første gang – og stor sandsynlighed sidste – bliver det i Las Vegas.  

Du er der, og samtidig får du mulighed for at opleve en af verdens mest betagende og imponerende byer. Du må ikke gå glip af af de verdensberømte shows, en gåtur ned af the Strip, buffeter så langt øjet rækker eller naturligvis de store casinoer.

Mandag – Monday Night Football
Cleveland Browns – Baltimore Ravens
En NFL-tur med Gul Klud og LA Travel betyder masser af football og masser af hygge. Som altid på vores ture finder vi en god sportsbar og ser football sammen, når der er mulighed for det.

Hvis du ellers kan løsrive dig fra det pulserende natteliv i Las Vegas, så kan du se kampen sammen med de andre medrejsende og lige indtage den sidste amerikanske nadver, inden turen går mod Danmark. 

Prisen inkluderer:
Fly tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
4 overnatninger på Hotel Westin Bonaventure Los Angeles
4 overnatninger på Hotel New York New York i Las Vegas
Al transport mellem lufthavne, hoteller og stadion
Transport fra LA til Las Vegas
Billet til kampen Los Angeles Rams – New England Patriots
Billet til kampen Las Vegas Raiders – Indianapolis Colts
Claus Elming som laver oplæg til kampene
Dansk rejseleder