NFL rejser USA

Skal du med til NFL i USA i 2021?

Vi er glade for, at kunne præsentere årets NFL-tur til USA 2021, hvor vi skal se en masse football, og du lige kan købe alle dine julegaver, mens du nu er afsted.

Du kan godt gøre dig klar til den vildeste NFL-tur i år. Vi har lavet en juletur til Phoenix og Los Angeles, hvor vi skal besøge årets Super Bowl stadion, se to spændende divisionsopgør og opleve fire af NFLs bedste quarterbacks.

Du kan allerede nu ringe til LA Travel på 89880484 og høre mere om årets NFL-rejse til USA.

Vi glæder os til at have dig med på en NFL-tur i 2021.

Mvh
Claus Elming

NFL-rejse, 2021: Juletur til Phoenix og Los Angeles

Tag med Gul Klud, Claus Elming og LA Travel på denne 8-dages NFL-rejse til Arizona og Los Angeles, hvor vi dækker både spilleuge 14 og 15, og der bliver rig mulighed for at se masser af sport og lave din juleshopping.

NFL-kampe live:
Mandag 13. december: Arizona Cardinals – Los Angeles Rams
Torsdag 16. december: Los Angeles Chargers – Kansas City Chiefs

Monday Night Football
Arizona Cardinals – Los Angeles Rams
Vi skal ind og se et divisionsbrag i Arizona, når hjemmeholdet Cardinals tager imod Los Angeles Rams i et opgør, der kan være med til at afgøre både slutspilspladser og seedning.

Begge hold ser skarpe ud, og en sejr er altid vigtig i NFC West divisionen, der måske er NFLs bedste med San Francisco 49ers og Seattle Seahawks som de to andre hold.

Det er også kampen mellem to af NFLs vildeste spillere. Cardinals har quarterback / spirrevip Kyler Murray, og han skal forsøge at undvige NFLs bedste forsvarsspiller i form af Aaron Donald. Glæd dig til at se begge.

State Farm Stadium er indendørs og vil være fyldt til bristepunktet, når du skal opleve Monday Night Football.

Thursday Night Football
Los Angeles Chargers – Kansas City Chiefs
SOFI-stadium. Det er navnet på Chargers’ og Rams nye fælles stadion i Los Angeles-bydelen Inglewood, der i februar skal lægge matrikel til årets Super Bowl.

Det er også NFLs nye hovedkontor på vestkysten med alt fra kontorfaciliteter til museer til biografer, og naturligvis NFL Networks studier. Denne torsdag er det dog ikke området eller stadion, der er i fokus, men derimod modstanderen og en fed, fed divisionskamp. 

Los Angeles Chargers tager imod Kansas City Chiefs, eller sagt på en anden måde: Du skal se to af NFLs bedste unge quarterbacks, Justin Herbert og Patrick Mahomes. Hvem sagde luftangreb?

De to klubber mødes to gange hvert år, og AFC West divisionen tegner til at blive meget spændende i år, hvor både Denver Broncos og Las Vegas Raiders også vil lege med om divisionstitlen.

En sejr her kan være meget afgørende for både division, playoffs og seedning.  

Bestil din rejse nu

Søndag – Sportsbar med masser af football
Vi ankommer til Phoenix allerede lørdag, så du naturligvis ikke går glip af en NFL-søndag.

Lige ved siden af vores hotel ligger det kæmpe forlystelsesområde, Westgate Entertainment District, med shopping malls, restauranter, biografer, koncerter og naturligvis en gigantisk sportsbar, hvor du med stor sandsynlighed finder Claus Elming fra tidlig morgen til sen aften.

Der bliver mulighed for at se tre kampe om søndagen. Af spændende opgør kan nævnes Browns-Ravens, Chiefs-Raiders og måske en forsmag på Super Bowl i form af Buccaneers-Bills. Se søndagens kampprogram her.

Hvis du ellers kan løsrive dig fra alle de spændende muligheder i området, så kan du se kampene sammen med de andre medrejsende og spise en masse greasy amerikansk mad (i december må man godt).

Tirsdag og onsdag
Vi kører til Los Angeles tirsdag tidligt og har både tirsdag eftermiddag, onsdag og det meste af torsdag til at udforske den legendariske storby. Besøg Hollywood og se Walk of Fame, tag et smut til Melrose eller pak badedragten og hop i vandet i Malibu.

Pris pr. person           Kr. 11.995.-

Prisen inkluderer:
3 overnatninger Hotel Holiday Inn Glendale Sports District Phoenix
4 overnatninger på Hotel Westin Bonaventure Los Angeles
Al transport mellem lufthavn og hoteller i USA
Transport fra Arizona til Los Angeles
Billet til kampen LA Chargers – Kansas City Chiefs
Billet til kampen Arizona Cardinals – Los Angeles Rams
Oplæg til kampene med Claus Elming
Dansk rejseleder

Læs mærke til at prisen ikke inkluderer fly.
Kontakt LA Travel på 89880484 for mere information