Rejser

NFL-rejser til USA og London med Gul klud!

Uanset om du vil til USA og se football, eller vil til London for at opleve NFL-stemningen, så giver Gul klud og LA Travel dig de bedste sportsrejser.

Der er to kampe i London i år, og vi laver pakkerejser til dem begge. Du får den bedste pris med (fly), hotel med morgenmad, oplæg med Jesper Elming og gode pladser på stadion.

Vi laver igen i år to NFL ture til USA. Dem kan du læse lidt om længere nede. Eller klik her for detaljeret beskrivelse!


To kampe til London i 2021!

NFL skruer igen op for aktiviteterne i Europa i år, når de sender fire mandskaber til London,

Der skal i alt spilles to NFL grundspilskampe i London i år og begge på Tottenhams nye hjemmebane.

Vil du gerne se NFL-football, så er London-kampene den nemmeste mulighed, og vi har skruet nogle virkelig gode pakker sammen til dem.

Atlanta Falcons – New York Jets   
Se to af de nye stjerner i NFL, når Falcons kommer med supermand forklædt som tight end Kyle Pitts, og Jets kommer med deres nye håb og styrmand i form af quarterback Zach Wilson. Det er også to mandskaber med nye trænere. Falcons med Arthur Smith og Jets med Robert Saleh.
Bestil din billet nu.

Jacksonville Jaguars – Miami Dolphins
To Florida-mandskaber mødes i London, og det er med to af NFLs unge quarterback-stjerner. Jaguars kommer med årets nr. 1 draft pick Trevor Lawrence, mens Dolphins håber, at andenårsspiller Tua Togavailoa er løsningen på deres mangeårige udfordringer på positionen.
Bestil din billet. nu.

Køb din NFL-rejse nu
Der er ikke nogen nemmere måde, at se NFL live på, end ved at tage til London. Vi har i samarbejde med LA Travel skruet nogle superture sammen til en kanon pris.

Der er frit valg fra alle hylder. Alle ture er inkl. hotel to overnatninger, billet til kampen og oplæg med Jesper Elming.


NFL-rejser til USA i 2021

Igen i år laver vi to ture til USA. Og der er noget at glæde sig til!

NFL-rejse 1: Spilleuge 10

NFL-kampe:
???
???
Pris: ???,-

NFL-rejse 2: Spilleuge 11

NFL-kampe:

???
???
Pris: ???,-