Rejser

NFL-rejser til USA og London med Gul klud!

Uanset om du vil til USA og se football, eller vil til London for at opleve NFL-stemningen, så giver Gul klud og LA Travel dig de bedste sportsrejser.

Der er fire kampe i London i år, og vi laver pakkerejser til dem alle. Du får den bedste pris med fly, lækkert hotel med morgenmad, oplæg med Jesper Elming og gode pladser på stadion.

Vi laver igen i år to NFL ture til USA. Dem kan du læse lidt om længere nede. Eller klik her for detaljeret beskrivelse!


Fire kampe til London i 2019!

NFL skruer igen op for aktiviteterne i Europa i år, når de sender otte mandskaber til London,

Der skal i alt spilles fire NFL grundspilskampe i London i år. To på Tottenhams nye hjemmebane og to på Wembley.

Vil du gerne se NFL-football, så er London-kampene den nemmeste mulighed, og vi har skruet nogle virkelig gode pakker sammen til dem.

Los Angeles Rams – Cincinnati Bengals   
Se Super Bowl finalisterne, når Los Angels Rams spiller i London i efteråret. Modstanderen virker på papiret som en overkommelig opgave, men det er NFL og man ved aldrig. Bestil din billet nu.

 

Oakland Raiders – Chicago Bears
For andet år i træk skal Raiders spille i London, og det bliver sidste chance for at se dem på europæisk græs, inden de i 2020 rykker til Las Vegas. Modstanderen er Chicago Bears, der kommer med et giftigt forsvar anført af den tidligere Raiders-stjerne Khalil Mack. Bestil din billet nu.

Tampa Bay Buccaneers – Carolina Panthers 
Fro første gang nogensinde kommer Panthers til Europa, og for fans af Cam Newton og co. bliver der mulighed for at se holdet spille uden at skulle rejse helt til USA. Modstanderen er divisionsrivalen fra Tampa Bay Buccaneers, der kommer med en ny headcoach i form af Bruce Arians og hans spændende angreb. Bestil din billet nu.

Jacksonville Jaguars – Houston Texans
Også Texans besøger London for første gang, så her kan fans af JJ Watt, Deshaun Watson med flere komme til at se deres helte i den engelske hovedstad. Modstanderen er “Londons egne” Jaguars, der spiller for 7. år i træk på Wembley. Bestil din billet nu.

Køb din NFL-rejse nu
Der er ikke nogen nemmere måde, at se NFL live på, end ved at tage til London. Vi har i samarbejde med LA Travel skruet nogle superture sammen til en kanon pris.

Der er frit valg fra alle hylder. Alle ture er inkl. fly, hotel, to overnatninger, billet til kampen og oplæg med Jesper Elming.


NFL-rejser til USA i 2019

Igen i år laver vi to ture til USA. Og der er noget at glæde sig til!

NFL-rejse 1: Cleveland og Minnesota

NFL-kampe:
14. november Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers
17. november Minnesota Vikings – Denver Broncos

Pris: 14.995,-

Læs alle detaljer om turen

NFL-rejse 2: Super Bowl mestrene og Hjalte Froholdt

NFL-kampe:
28. november Dallas Cowboys – Buffalo Bills
1. december Houston Texans -New England Patriots

College football
29. november Texas Longhorns – Texas Tech

Pris: 15.495,-

Læs alle detaljer om turen