Der mangler stadig de sidste brikker, men ellers er det store quarterback-puslespil i et vildt transfervindue ved at falde på plads.

Den store brik var naturligvis Tom Brady. Ville han tage til vestkysten og skrive under med LA Chargers eller Las Vegas Raiders, eller blev det Titans eller Colts, der løb med hans gunst? Ingen af delene. Tampa Bay Buccaneers snød dem alle, og Tom Brady skal nu til Florida for at lege med Bruce Arians.

Dermed ser puslespillet indtil sådan her ud (vi opdaterer det, så snart de sidste brikker falder på plads).

Det Store Quarterback-puslespil – Tom Brady til Buccaneers

Det hele begyndte med Teddy Bridgewater, der skiftede backup-tjansen ud hos New Orleans Saints med starterpladsen hos Carolina Panthers. Det har jo så til gengæld medført, at at én af de manglende brikker lige nu er Cam Newton. Hvor han ender, er det næste store spørgsmål.

Et andet spørgsmål er Andy Dalton. Cincinnati Bengals forventes at vælge QB Joe Burrow i den kommende NFL draft, og så er det Arrivederci Andy. Men… diverse rygter sender ham til New England, hvor han skal forsøge at få de forkælede fans til at glemme en fyr, der hedder Tom.

Og med ham der Tom i Tampa, så har vi endnu en brik, som vi ikke helt ved, hvad vi skal stille op med. Jameis Winston – the 30-30 guy – er free egent, men står uden arbejdsgiver, selvom Bucs angiveligt er interesserede i at beholde ham som backup.

Den dårligst bevarede hemmelighed (som dog afhang lidt af Tommy-boy) var Philip Rivers til Colts. Den er dog faldet på plads, og så må vi se, om han stadig har lidt juice tilbage i armen. Hans vinderinstinkt fejler i hvert fald ingenting.

Og så er der Nick Foles. Den tidligere Super Bowl MVP skiftede sidste år fra heltestatus i Philadelphia til udskældt backup i Jacksonville. Nu er Jaguars gået full-in on Minshew Magic, og derfor sendte de Foles til Chicago, hvor han skal konkurrere med Mitchell Trubisky.

Den sidste brik, der er faldet på plads, var quarteback-positionen i Tennessee. De var måske/måske ikke ude efter Tom Brady, men endte med at give Ryan Tannehill en kæmpe kontrakt, og så var Marcus Mariota overflødig og blev sendt til de nye Las Vegas Raiders, hvor han skal være backup for Derek Carr.

Sidst (og mindst) er der en lille brik som Chase Daniel fra Bears til Lions, og Denver Broncos backup Joe Flacco, der blev fyret torsdag, men mest virker som en brik, der passer i et andet puslespil.

Forventes at starte for deres nye klub:
Tom Brady skifter til Tampa Bay Buccaneers
Philip Rivers fortsætter karrieren hos Colts
Teddy Bridgewater bliver starter hos Carolina Panthers

Bliver hos deres nuværende arbejdsgiver:
Kirk Cousins forlænger to år med Minnesota Vikings
Drew Brees fortsætter karrieren yderligere to år med Saints
Ryan Tannehill får gigantisk kontrakt af Titans

Fra starter til backup med nyt hold:
Nick Foles fra Jaguars til Bears
Marcus Mariota skifter til Las Vegas Raiders

Mangler stadig en klub
Joe Flacco fyret efter blot år i Denver
Andy Dalton blandt quarterbacks, der kan skifte klub
Jameis Winston – hvor ender han?
Cam Newton skal finde en ny klub