Vi har efterhånden ventet længe på, at NFL skulle offentliggøre kampprogrammet for 2021. Og det skal vi nok vænne os til.

NFL er dygtige. De har fået os til at følge med i ligaen hele året rundt, selvom der kun spilles football fra midt august til start februar. Og nu lader det til, at ligaen har fundet en ny måde at fastholde vores interesse på i en måned, der traditionelt er lidt football-fattig.

Natten til torsdag dansk tid (02:00) kommer kampprogrammet for 2021, og NFL vil gøre det til en fast tradition, at sammensætningen af programmet for den kommende sæson først offentliggøres i maj.

Tidligere kom programmet midt i april og var ikke mere end et bump på vejen mod draften, men efter sidste års udskydelse af programmet og det samme i år, så har NFL fået smag for udgivelsen af et senere program, og dermed får maj måned nu også sin egen store begivenhed, som bliver transmitteret direkte på NFL Network.

Spændende rookie-opgør kan planlægges nu

Man må jo bare rose NFL for at kunne gøre noget så simpelt som deres eget kampprogram til en tv-fest, men nu får vi altså fremover først kampprogrammet efter draften.

Det giver jo så også ligaen mulighed for at lægge kampe mellem nogle af de store rookie-profiler på helt specifikke kampdage, som f.eks. når årets to første picks i form af Jaguars med Trevor Lawrence og New York Jets med Zach Wilson skal mødes.

Med Super Bowl en uge senere i den kommende sæson, får vi altså nu et forårsprogram, der i slut februar er highlighted af Combinen, i marts har fokus på free agency, i april bygges op mod draften, der bare bliver større og større, og i maj nu får offentliggørelsen af kampprogrammet.

Kom med til NFL i USA og London

NFL har tidligere meldt ud, at ligaen vil spille for fulde huse i 2021, og altså forventer at smitten er under kontrol, USA er fuldt vaccineret, eller en form for Corona-pas giver adgang til stadion.

Med mulighed for fulde stadions, glæder vi os også til kampprogrammet kommer ud, så vi kan begynde at planægge NFL-ture til London og USA, som vi sidste år måtte aflyse.

Sammen med vores faste rejsepartner LA Travel forventer vi at lave to ture til USA, og naturligvis ture til alle de kampe NFL lægger i London i den kommende sæson.

Vi ved allerede, at Falcons skal spille på Tottenham Hotspur Stadium i år, og det forventes også at Jaguars kommer på besøg i den engelske hovedstad, og der altså vil være mulighed for at se Trevor Lawrence på Wembley.

Du kan allerede nu sikre dig en fed NFL-oplevelse i efteråret i London, som inkluderer både hotel og billet til stadion. Køb din NFL-rejse nu: Forsalg kr. 2795,- (tilbudspris på forsalg slutter torsdag morgen, når kampprogrammet er officielt).

Den første grundspilskamp i London blev spillet i 2010, da Giants og Dolphins mødtes på Wembley. Siden har NFL spillet mindst én kamp i London hvert år, inden de sidste år måtte aflyse de fire planlagte kampe på grund på Corona.

Se alle kampe, der er spillet internationalt gennem årene her.

Fem kampe vi ser frem til

Vi ved allerede hvem der møder hvem i 2021, men vi kender ikke de nøjagtige datoer. Mon ikke NFL planlægger noget specielt til disse fem opgør:

New England Patriots – Tampa Bay Buccaneers. Tom Brady vender hjem.
Kansas City Chiefs – Green Bay Packers. Mahomes mod Rodgers (hvis han spiller).
Los Angeles Rams – Detroit Lions. Hvem vinder i Battle of the byttehandel?
Kansas City Chiefs – Buffalo Bills. Rematch af sidste års AFC finale
Pittsburgh Steelers – Seattle Seahawks. Big Ben mod DangeRuss i den ekstra 17. kamp

Hvad er nyt i NFLs kampprogram i 2021?

Her er de nye ting i kampprogrammet for 2021:

– 17 kampe i grundspillet fordelt på 18 spilleuger
– Alle AFC-hold har en ekstra hjemmekamp i år
– Mindst fire kampe spillet internationalt
– Sidste runde bliver der kampe både lørdag og søndag
– Super Bowl skubbes til anden søndag i februar

Glæd dig til torsdag, når vi gennemgår kampprogrammet og kigger frem mod de bedste kampe i hver spilleuge.