Blot få timer inden draftens begyndelse har Aaron Rodgers sendt chokbølger gennem Green Bay.

Det er en offentlig hemmelighed, at Aaron Rodgers var rygende utilfreds med Packers’ sportslige ledelse, da de valgte Jordan Love i første runde af sidste års draft.

I første omgang bed Rodgers utilfredsheden i sig og leverede sin foreløbigt bedste sæson i NFL, da han kastede for 4.299 yards, 48 touchdowns og blot fem interceptions. Rodgers kronede sin formidable personlige sæson, da han blev hyldet som ligaens mest værdifulde spiller for tredje gang i karrieren.

Men bedst som alt åndede fred og idyl i Green Bay, er Aaron Rodgers’ utilfredshed blusset op igen – og denne gang er boblen sprunget.

Her til aften – hvor al fokus ellers er rettet på Cleveland og draften anno 2021 indledes – skriver adskillige medier som ESPN, NFL Network og Athletic, at Aaron Rodgers har meddelt Packers, at han er færdig i Green Bay.

Det skyldes eftersigende, at Rodgers fortsat ikke føler sig værdsat af ledelsen. Tidligere på foråret skulle ledelsen have bedt Rodgers om at rekonstruere sin løntunge kontrakt for at skabe økonomisk råderum til øvrige forstærkninger. Det har Rodgers nægtet, da han hellere så, at Packers gav ham en ny længerevarende kontrakt, som afspejler hans sande værdi.

Green Bay Packers har været hæmmet af det relativt lave lønloft i år, hvortil adskillige spillere som Za’Darius Smith, David Bakhtiari, Adrian Amos og Preston Smith har rekonstrueret deres aftaler for at hjælpe holdet. Ifølge Spotrac har Aaron Rodgers det højeste ‘cap hit’ af alle spillere i NFL i 2021 med svimlende 230 millioner danske kroner.

I kølvandet på den aktuelle mediestorm, som hærger Green Bay, har General Manager Brian Gutekunst udtalt, at han forventer, at Aaron Rodgers bliver og håndhæver sin kontrakt.

Aaron Rodgers’ utilfredshed skulle eftersigende have luret som en tikkende bombe hele foråret. I den forbindelse har både cheftræner Matt LaFleur og førnævnte Gutekunst aflagt Rodgers adskillige besøg for at rede trådene ud – men foreløbigt uden held.

Samlet set er aftenens historie – og det seneste forløb – langt fra en ideel optakt for Green Bay Packers til årets draft.

Aaron Rodgers står noteret for 197 kampe i grøn og gul med 51.245 kastede yards og 412 touchdowns som følge. Derudover stod Rodgers i spidsen for Packers’ Super Bowl-triumferende mandskab i 2010.