32 valg, masser af trades og store overraskelser. Første runde byder altid på vilde ting. Vi liveblogger hele runden og giver karakterer alle årets førsterundevalg.

Årets draft kan gå i næsten alle retninger, og det store spørgsmål er selvfølgelig, hvem 49ers vælger med tredjevalget, og hvordan de fem første quarterbacks fordeler sig. Husk at opdatere siden løbende, da siden ikke opdateres automatisk ved nye tilføjelser.

Karakter gives ud fra, hvordan jeg kan lide valget i skrivende stund ud fra, hvordan jeg synes, de passer ind, hvordan værdien er, og hvor godt jeg kan lide spilleren. Om valget ender om en succes eller ej, finder vi først ud af om nogle år.

Læser du med på mobilen, så hold den på langs for den bedste oplevelse.

1

Jacksonville Jaguars

Trevor Lawrence, QB, Clemson

Ikke så meget at diskutere her. Trevor Lawrence er den bedste quarterback i draften, synes jeg, og Jaguars mangler en quarterback. Derfor giver karakteren også sig selv. 

2

New York Jets

Zach Wilson, QB, BYU

Jeg synes, det var det rigtige, at Jets droppede Sam Darnold og vælger en ny quarterback. Personligt havde jeg valgt en anden quarterback end Zach Wilson, da jeg har både Trey Lance og Justin Fields rangeret over ham. Derfor bliver karakteren ikke helt i top, men i sidste ende er det en smagssag. Og det skal siges, at jeg ikke synes, at Wilson ikke fortjener at blive valgt i top 10.

3

San Francisco 49ers  

Trey Lance, QB, North Dakota State

Sådan! Der var kæmpe tvivl om det her valg, men 49ers ender med at gå med den rigtige. Lance er et meget bedre talent end Mac Jones, synes jeg. Jeg havde stadig valgt Justin Fields over Lance, men Lance har kæmpe potentiale, og hans fit hod 49ers er virkelig stærkt. Jeg synes, det er et stærkt valg.

4

Atlanta Falcons

Kyle Pitts, TE, Florida

Ingen Trey Lance tilgængelig, og derfor går Falcons med Kyle Pitts. Han er en mega freaky spiller, der er en ekstrem atlet med fantastiske hænder. Normalt er jeg ikke fan af at tage en tight end i top 10, men Pitts er en alien og bryder alle regler. De mister en halv stjerne for ikke at tage en quarterback eller trade ned, hvilket er bedre værdi.

5

Cincinnati Bengals

Ja'Marr Chase, WR, LSU

Ingen overraskelse her. Det har været ventet i nogle uger, at Bengals ville genforene Joe Burrow med Ja'Marr Chase. Jeg synes, det er et bundsolidt valgt, og det var svært at gå galt i byen. Jeg synes, at der er mere upside i Chase end Sewell, og deraf topkarakter. Jeg har personligt Smith lidt højere end chase, så deraf kun 5½ stjerne.

6

Miami Dolphins

Jaylen Waddle, WR, Alabama

Dolphins ville have en playmaker, og det fik de. Jeg forstår, at Waddle giver Dolphins noget af det, de mangler. Men jeg synes, at Smith er den bedre receiver, og jeg havde taget ham.

7

Detroit Lions

Penei Sewell, OT, Oregon

Jeg havde egentlig troet, at Lions ville trade ned, men når de nu blev ved 8. valget, så synes jeg, at Sewell er et bundsolidt valg. Han går ind og forstærker den offensive linje, hvilket er vigtigt med en quarterback som Jared Goff. Jeg synes, de burde have taget Fields, men nu har de bundet sig til Goff.

8

Carolina Panthers

Jaycee Horn, CB, South Carolina

Rygterne har været stærke om Horn og Panthers, og de var sande. Horn er en aggressiv cornerback, der med det samme forstærker en halvsvag secondary. Det er et bundsolidt valg, selvom jeg har Surtain over Horn i mine personlige rangeringer.

9

Denver Broncos

Patrick Surtain, CB, Alabama

Okay. Okay. En solid overraskelse her fra Denver. Efter de store investeringer i cornerbacks i free agency, havde jeg ikke set cornerback være valget. Surtain er en mægtig fin spiller, men jeg havde taget Fields eller Slater, hvis jeg var Broncos.

10

Philadelphia Eagles

TRADE: Eagles op fra 12 til 10 (Cowboys)

DeVonta Smith, WR, Alabama

Jeg elsker, elsker, elsker DeVonta Smith. Jeg har ham som den bedste receiver i årgangen, han giver alt, hvad Eagles mangler. Her har vi en mand, der kan løbe gode ruter og skabe separation for Hurts.

11

Chicago Bears

TRADE: Bears op fra 20 til 11 (Giants)

Justin Fields, QB, Ohio State

WOW. NICE. GOOD JOB, BEARS. Jeg forstår ikke, at Fields ikke er gået højere, og jeg havde taget ham til Jets. Tak for at trade op og gøre noget ved jeres elendige quarterback-situation. Jeg håber så meget, at Fields modbeviser alle tvivlerne. Held og lykke til Fields. Tillykke til Bears-fans.

12

Dallas Cowboys

TRADE: Cowboys ned fra 10 til 12 (Cowboys)

Micah Parsons, LB, Penn State

Jeg kan godt lide Parsons som spiller, men jeg synes ikke, det er det rigtige valg for Cowboys. De har meget større mangler end linebacker, og jeg synes, at EDGE er vigtigere i det system, som Cowboys spiller. God spiller. Ikke sikker på, at det var det rigtige fit.

13

Los Angeles Chargers

Rashawn Slater, OT, Northwestern

Sikke et drømmescenarie for Chargers. De mangler en venstre tackle, og Slater falder lige ned i skødet på dem. Slater er teknisk mere poleret end Sewell, men han er mindre og ikke lige så stærk. Men Slater vil fuldende den kraftige forbedring, som man må forvente fra Chargers' OL. Perfekt.

14

New York Jets

TRADE: Bears op fra 23 til 11 (Vikings)

Alijah Vera-Tucker, OT/OG, USC

Da Jets tradede op, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var Vera-Tucker. De har været rygtet varme på ham, og deres offensive linje er stadig en work in progress. Vera-Tucker er bare en dygtig spiller, og han vil med det samme forstærke guard-positionen, forventer jeg.

15

New England Patriots

Mac Jones, QB, Alabama

Ja, ja, ja. Så stoppede Mac Jones' fald. Han var efter sigende i spil hos 49ers, men ingen andre i top 14 ville have ham. Patriots slår til, og Bill Belichick ved helt sikkert meget om Jones, der har spillet under Belichicks nære ven Nick Saban. Jeg er ikke den største fan af Mac Jones, men det her det rigtige område for Jones. Jeg synes, det er et solidt valg.

16

Arizona Cardinals

Zaven Collins, LB/EDGE, Tulsa

Jeg forstår ikke helt, hvorfor Cardinals føler, at de skal forstærke linebacker-positionen. Jo, Collins kan også rushe quarterbacken lidt, men Simmons og Hicks var en fin LB-duo. Derudover er det også en 10-15 pladser før, jeg ville tage Collins.

Næste side: Anden halvdel af første runde