Vi er nu gået ind i tredje uge af free agency, og der begynder at tegne sig et billede af, hvem der har klaret sig godt og hvem der har klaret sig mindre godt.

Jeg kommer her med min vurdering af, hvordan de 32 hold har klaret sig i free agency, eller NFLs transfervindue om man vil, og vil give karakterer fra -3 til 12.

Du kan også se vores karakterer for alle de største handler og klubskifter

Karakter: 12

Arizona Cardinals: Handlen for DeAndre Hopkins gør dem til vindere, uanset hvad de ellers har foretaget sig. Hopkins kommer til billigt og opgraderer omgående Cardinals’ angreb. Samtidig beholdt klubben venstre tackle D.J. Humphries og forstærkede forsvaret med DT Jordan Phillips fra Bills, og de to linebackers Devon Kennard fra Lions og De’Vondre Campbell fra Falcons.

Cleveland Browns: Jeg er vild med, alt det Browns har gjort. Den nye ledelse og den nye træner ser ud til at have en plan, og i første omgang har de forstærket den offensive linje med Jack Conklin fra Titans, og givet Baker Mayfield et godt våben i tight end Austin Hooper.

Indianapolis Colts: De har ikke været lige så aktive som Browns, men de har foretaget tre handler, der omgående gør dem til slutspilskandidat og en outsider til Super Bowl. De har hentet Philip Rivers ind som QB, de har hentet Deforest Buckner ind til den defensive linje, og de fik overtalt venstre tackle Anthony Castonzo til at droppe pensionen.

Los Angeles Chargers: Jeg har en eller anden forkærlighed for Chargers, og så gør det mig glad, når jeg synes, de gør det godt. Og det har de gjort. Der er tilføjet kilo både offensivt og defensivt i form af Bryan Bulaga og Linval Joseph, og så hentede de CB Chris Harris hos Broncos. Smid dertil oveni at de handlede sig til Pro Bowl guard Trai Turner og sidder med draft pick 6, så synes jeg det ser godt ud. Så mangler de kun Cam Newton…

Næste side: Bucs får et 10-tal for Tom Brady