Karakter: 10

New Orleans Saints: Quarterback Drew Brees overvejede at stoppe karrieren, men besluttede at tage en sidste sæson (selvom han officielt har skrevet under for to). Han får en ny legekammerat i receiver Emmanuel Sanders og samtidig beholdt de guard Andrus Peat, der skal beskytte Brees. Safety Malcolm Jenkins vender hjem og bringer masser af erfaring med sig til et ungt forsvar.

Tampa Bay Buccaneers: Det var ubetinget den største historie i dette transfervindue, at Bucs hentede Tom Brady til klubben. Det fik måske også afgørende betydning for, at forsvarsspillere som Ndamukong Suh, Jason Pierre-Paul og Shaq Barrett har valgt at blive i klubben.

Baltimore Ravens: De var så tæt på og alligevel så langt fra sidste sæson, da de på trods af flest sejre i hele NFL snublede i slutspillet mod Titans. Derfor skulle der ske noget, og så hentede Ravens hjælp til den defensive linje i form af Calais Campbell fra Jaguars og Derek Wolfe, der kommer til fra Broncos. Eneste minus er Marshal Yanda på den offensive linje, der gik på pension.

Cincinnati Bengals: Ja, de ligger på en stabil 10er. Jeg kan godt lide alt det, de har foretaget sig, og så kommer der en lille added bonus i form af quarterback Joe Burrow i draften om tre uger. Især forsvaret er blevet opgraderet med defensive tackle D.J. Reader fra Houston, safety Vonn Bell fra Saints og så har de rippet mine Minnesota Vikings for cornerbacks Trae Waynes og Mackenzie Alexander. Læg dertil at receiver AJ Green er rask, og du har tegningen til noget spændende i Cinci.

Næste side: Raiders indtager Vegas med et brag