Tom Brady er nu blevet præsenteret som Buccaneers’ nye quarterback.

Så er det helt officielt.

Tom Brady er fortid i New England Patriots og skal fremover forsøge at vinde kampe med Tampa Bay Buccaneers. Det bekræfter Tom Brady selv på Instagram, mens Tampa Bay Buccaneers også har bekræftet nyheden på sin hjemmeside.

– Spændt, ydmyg og sulten. Hvis der er én ting, jeg har lært om football, er det, at ingen går op i, hvad du gjorde sidste år eller året før det. Du skal gøre dig fortjent til tilliden og respekten for dem omkring dig gennem dit engagement hver eneste dag.

– Jeg starter en ny rejse og takker Buccaneers for at have givet mig muligheden for at gøre det, jeg elsker at gøre. Jeg ser frem til at møde alle mine nye holdkammerater og trænere og bevise dem, at de kan tro og stole på mig, skriver Tom Brady blandt andet på sin Instagram.

På sin hjemmeside meddeler Tampa Bay Buccaneers, at den snart 43-årige quarterback har fået en flerårig aftale, og ifølge Adam Schefter fra ESPN er der tale om en toårig aftale. Lønnen menes at være i omegnen af 30 millioner dollar årligt.

I de seneste tyve sæsoner har Tom Brady spillet for New England Patriots, hvor han har været med til at vinde seks mesterskaber og har etableret sig som historiens bedste quarterback.

I sidste sæson kastede Tom Brady for 4.057 yards samt 24 touchdowns i det, der blev hans sidste sæson hos Patriots.