Fra start til slut var der kun et hold på banen i Minnesota. Gæsterne fra Cincinnati Bengals virkede ganske uinspirerede, og Vikings viste ingen nåde i en 34-7 nedslagtning. Teddy Bridgewater fik comeback efter den alvorlige knæskade og kastede en interception på sit første kast.

Kort inden kampen kom det frem, at Bengals-træner Marvin Lewis formentlig forlader holdet efter 15 sæsoner som træner, når sæsonen er ovre. I dagens opgør mod Minnesota Vikings så Bengals da heller ikke ud til at være interesserede i at spille football.
Vikings derimod kunne sikre sig divisionstitlen med en sejr, og motivationsforskellen var tydelig fra første fløjt. På første drive marcherede Vikings ned ad banen, hvor Latavius Murray stod for den sidste yard til Bengals’ endzone.
Derefter kastede Andy Dalton en pick-six til Vikings’ linebacker Eric Kendricks, og derfra var kampen næsten på cruise-control for Vikings. Et field goal blev efterfulgt af endnu et touchdown, denne gang til Stefon Diggs, og så gik Vikings til pausen foran 24-0.
Ydmygelsen fortsatte i anden halvleg og efter et touchdown catch af Kyle Rudolph og et field goal var en 34-0 føring stor nok til, at Vikings sendte Teddy Bridgewater på banen. Den sympatiske quarterback fik en forfærdelig knæskade inden sidste sæson og har kæmpet lige siden for at få comeback. Han kom på banen til en kæmpe ovation, men kastede en interception på hans første kast.
Der var ikke meget at spille om i resten af kampen, og Vikings kunne køre sejren og NFC North-titlen sikkert hjem, selvom Bengals fik pyntet på resultatet med et Giovanni Bernard touchdown. Kampen endte 34-7 til Vikings