Spillertrøjen med nummer 12 hos Buccaneers sidder på wide receiver Chris Godwin. Eller det gjorde den i hvert fald.

TB12 er nu også en realitet i Tampa Bay Buccaneers.

Efter to årtier i spidsen for New England Patriots, hvor nummer 12 er blevet lig med succes og Super Bowl sejre, så kommer det vel næppe som den store overraskelse, at TB12 også får nummer 12 hos Buccaneers.

Efter Bradys skifte til Florida-klubben gik spekulationerne i gang med det samme. Ville den 42-årige quarterback få sit favoritnummer 12, der ellers har siddet på ryggen af wide receiver Chris Godwin? Svaret er ja.

Måske blev receiver Chris Godwin dikteret, at sådan er det bare, eller måske har der været lidt wheelin-n-dealin, som man har set det andre steder, hvor der var trøjekonflikt.

Eller – som Buccaneers egen hjemmeside skriver – så var Chris Godwin ikke sen til at erkende, at her var han i selskab med en stjerne af ypperste karat, og så tilbød han selv trøjen til Tom Brady, der taknemmeligt tog imod gaven.

Trøjen med nummer 12 har ellers tilhørt Chris Godwin, siden han kom til klubben i 2017, hvor Bucs valgte ham i tredje runde af NFL draften. Godwin skifter i stedet til trøje nummer 14, som faktisk i sig selv er lidt legendarisk i Buccaneers sammenhæng. Det var nemlig det nummer, som quarterback Brad Johnson bar, da Bucs vandt Super Bowl XXXVIII over Raiders.

Også quarterback Vinny Testaverde havde trøjenummer 14 i sin karriere hos Bucs. 

Ifølge Bucs hjemmeside talte Brady og Godwin sammen på telefon, kort efter det stod klart, at den seks-dobbelte Super Bowl mester skulle til Tampa, men her kom samtalen ikke ind på et eventuelt trøjebytte.

Læs også: Brady får flerårig aftale hos Buccaneers.

Chris Godwin skifter nu til nummer 14, og mon ikke kan håber på, at den flotte gestus kan sikre ham ekstra goodwill hos den legendariske quarterback. Samtidig fortæller han til Buccaneers egen journalist Casey Phillips, at der ikke har været penge eller anden betaling mellem de to nye holdkammerater.

Det har heller ikke været på tale at kompensere John Franklin. Hvem tænker du nok. Jo, ham der havde nr. 14 i forvejen. En rookie cornerback, som Buccaneers valgte at bruge som receiver i 2019-sæsonens sidste kamp. Derfor gav de ham nr. 14, men som rookie og på-vippen-corner har du ingen rettigheder, så den trøje får Godwin nu, og så kan Franklin få nummer 43 igen, som han havde på klubbens practice squad.

Læs også: Bradys Patriots-farvel og dynastiet, der ikke kan kopieres

Godwin har selv været i gang med photoshop og bød på Twitter Brady og trøjebyttet velkommen til Tampa med dette billede.

I sine tre år med Bucs har Godwin grebet 179 bolde for 2.700 yards og 17 touchdowns. Hans 2019-sæson var hans hidtil bedste i karrieren, hvor han havde over 1.300 yards og fik en plads i Pro Bowl.