Steelers kæmper, som mange amerikanere, med Covid-19. Holdets tight end, Vance McDonald, testede i mandags positiv for Covid, og blev med det samme sat i karantæne. Han nåede dog at være i kontakt med flere andre Steelers spillere – herunder Ben Roethlisberger, som dagen efter blev sat på ligaens reserve/Covid liste.

Roethlisberger er dog ikke selv testet positiv, men blev sat på listen, da han har været i tæt kontakt med McDonald

Nu nærmer søndag sig, og Roethlisberger har endnu ikke været på træningsbanen i denne uge. Alligevel regner Steelers offensive koordinator, Randy Fichtner, med, at Roethlisberger starter.

Læs også: Steelers henter linebacker-hjælp hos Jets

“Vi forbereder os og vil fortsætte med at forberede os som om Ben Spiller. På nuværende tidspunkt er han ikke bagud med træningen. plejer alligevel ikke at træne om onsdagen. Der har været tidspunkter i hans karriere, hvor han ikke har trænet med hele ugen og stadig været god i kampen – Så det er jeg ikke bekymret for.” Sagde Fichtner.

Bag Big Ben står Mason Rudolph, der også vikarierede mod Cowboys, og Joshua Dobbs klar, hvis Ben ikke skulle blive klar.

På søndag møder Steelers Bengals, som har et ligaens dårligere forsvar. Så måske Ben ikke behøver at være i højeste gear.