De er spillets divaer og pretty boys, og selvom de er dobbelt- eller tripledækket, mener de altid, at de er fri. Vi taler naturligvis om wide receivere, og her er historiens 10 bedste i min optik.

Lad det være sagt med samme. Spillere som Justin Jefferson, JaMaar Chase og den evigt produktive Mike Evans er ikke at finde på denne liste.

Dette er mere en historisk oversigt, hvor nye stjerner som ovenstående eller andre unge kræfter, der indtager NFL i disse kasteglade år, ikke er at finde på listen.

Her er min liste over de ti bedste wide receivere i NFL’s historie, baseret på deres karriere, statistikker og også indflydelse på spillet:

10 Michael Irvin

Michael Irvins rolle i Cowboys tre Super Bowl sejre i 1990erne er uomtvistelig.

Han sluttede sin karriere med 11.904 yards og 65 touchdowns og var kendt for sin fysiske spillestil og karisma.

Irvin blev også kendt som en del af “Trillingerne” sammen med quarterback Troy Aikman og running back Emmitt Smith. Alle tre draftet i første runde, og alle tre med til at forvandle Dallas Cowboys’ angreb fra søvndyssende til eksplosivt.

Irvin spillede en afgørende rolle i holdets succes, og han blev udvalgt til fem Pro Bowls og All-Pro tre gange. Irvins evne til at levere store spil i afgørende øjeblikke cementerede hans ry som en af de bedste i sin tid, og hans kælenavn var bare “The Playmaker”.

Han blev optaget i Pro Football Hall of Fame i 2007 og har efter karrieren arbejdet på NFL Network som ekspert.