New England Patriots har fået nogle vigtige spillere tilbage på træningsbanen her to uger før sæsonåbneren mod Kansas City Chiefs. Det drejer sig om Dont’a Hightower, Nate Solder og Mike Gillislee.

Som sædvanligt har årets preseason bragt alvorlige skader med sig – også i New England, der har mistet rookie DE Derek Rivers for sæsonen. Men til gengæld er der godt nyt for de forsvarende Super Bowl-mestre, der har fået en vigtig trio tilbage i træning.


Runningback Mike Gillislee, linebacker Dont’a Hightower og venstre tackle Nate Solder har meldt deres ankomst i løbet og ugen og trænet fuldt med eller tæt på 100 procent med.
Hightower og Solder har begge udsigt til væsentlige roller. Hightower som forsvarets absolut bedste linebacker og en af lederskikkelserne. Samtidig kunne der godt vente en større rolle for ham som pass rusher i år efter skaden til førnævnte Rivers. Han har da også træner med den defensive linje i dag blandt andet.


Solder har haft et par middelmådige sæsoner efter en flot start på karrieren, og han er essentiel for at Brady holdes opretholdt og ude af problemer.
Mest interessant er nok Gillislee, der for to måneder siden var favoritten til at tage over som starter efter LeGarette Blount, men skaden i baglåret har givet Rex Burkhead et lille forspring i at vise sig frem og lære angrebet at kende.
Derfor bliver det spændende at se, hvem der ser bedst ud af Gillislee og Burkhead i den næste preseasonkamp mod Detroit Lions.

SKRIV ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her