Hvilke behov har Buffalo Bills, Miami Dolphins, New England Patriots og New York Jets i draften, og hvem vælger de i første runde?

Natten til fredag d. 26. april løber første runde af NFL draften anno 2024 af stablen i Detroit. Den næste generation af talenter står på spring, og der er ikke længe til, at de skal lære deres første destination i NFL at kende.

Traditionen tro er vi klar her på Gul Klud til at dække den store begivenhed – med et væld af forudsigelser, divisionsoptakter og andre nyheder om draften. Du finder vores store draft-sektion lige her.

I denne artikel sætter vi fokus på holdene i AFC East, som byder på flere spændende historier.

Er Buffalo pisket til at finde en afløser for Stefon Diggs i draften? Hvor lang snor har Tua Tagovailoa i Miami, og bør de bruge draften til at finde nye forstærkninger til ham? Hvad kommer draften til at lære os om genopbygningen af New England Patriots? Og sætter New York Jets alt på ét bræt for at give Aaron Rodgers de bedst tænkelige arbejdsbetingelser?

Lad os tage et nærmere kig på AFC East, som meget vel kan blive én af de mest konkurrencedygtige og interessante divisioner i 2024-sæsonen.

Buffalo Bills

Største behov: WR, S, C, CB

Det var med måsen i vandskorpen, at Buffalo Bills hjemtog deres tredje divisionstitel i træk, da de snød Miami Dolphins på målstregen i sidste spillerunde af 2023-grundspillet. Alligevel ser det ud til, at Bills kan få svært ved at gentage bedriften i den kommende sæson, efter at truppen er blevet rippet på transfermarkedet.

I den forgangne måned har Bills sagt farvel til profiler som Stefon Diggs, Jordan Poyer, Tre’Davious White, Micah Hyde, Leonard Floyd, Mitch Morse og Gabe Davis. Det efterlader Josh Allen med Dalton Kincaid som sit eneste pålidelige våben, og de bagerste forsvarsgeledder er hullede som en ost. Det er langt fra optimalt, da omstændighederne tvinger Bills til at vælge spillere efter behov – og ikke nødvendigvis efter talent.

Bud på Bills’ valg i første runde: WR Adonai Mitchell, Texas Longhorns 

Josh Allen og Buffalo Bills kan imidlertid glæde sig over, at draften er et overflødighedshorn af talentfulde receivere. Én af disse er Adonai Mitchell fra Texas Longhorns, som greb 11 touchdowns i den forgangne college-sæson, hvilket var flest af alle receivere i Big 12.

Adonai Mitchell har en iøjnefaldende kombination af størrelse (188 centimeter høj, 93 kilo tung) og lethed i sit spil, som gør, at han kan true dybt og på et væld af forskellige rutemønstre. Det gør, at han har potentialet til at spille som en X-receiver i NFL, hvilket Bills virkelig sukker efter.

Læs også: Her er Gul Kluds top 10 over wide receivers i draften

Miami Dolphins

Største behov: C, G, WR, DT

Miami Dolphins og Tua Tagovailoa står ved en skillevej. Har Tagovailoa bevist, at han kan føre det hæderkronede mandskab tilbage til fordums styrke? Eller er han i højere grad et produkt af systemet, og hvor lang tid har han tilbage, før kroppen siger fra? Det er spørgsmål, som Dolphins skal finde et entydigt svar på i den kommende sæson, før de eventuelt binder sig endegyldigt til Tua Tagovailoa i de næste mange år.

Derfor skal Miami Dolphins bruge draften til at besvare nogle af de spørgsmål, som tynger angrebet. Dolphins havde allerede svært ved at beskytte Tua Tagovailoa i den seneste sæson, og nu har de mistet Robert Hunt og Connor Williams på transfermarkedet.

Bud på Dolphins’ valg i første runde: C Jackson Powers-Johnson, Oregon

Det er første gang siden 2021, at Miami Dolphins har et valg i første runde af draften, når de vælger som det 21. hold i år. Selvom det var fristende at forstærke receiverkorpset med én af de mange talentfulde receivere i draften, så går vi med det ”kedelige” – men sikre – valg. Powers-Johnson er enhver træners drøm, da han er bundsolid og uhyre alsidig, da han har erfaring fra alle positioner på den offensive linje.

Ifølge Pro Football Focus tillod Powers-Johnson ikke et eneste sack og bare fire pressures på 758 offensive spil for Oregon. Powers-Johnson blev også belønnet med Rimington-trofæet i fjor, som gives til den bedste center i college-rækkerne. Det bliver ikke mindre imponerende af, at det var hans første og hidtil eneste fulde sæson som startende center.

Næste side: Hvordan står New England Patriots, og hvad gør New York Jets?