Der var ikke meget slinger i valsen da Aarhus Tigers i weekenden gæstede Herlev Rebels. Hjemmeholdet fik ikke et ben til jorden før langt inde i 4. quarter. Dog måtte gæsterne se deres store profil John Mathews udgå med en slem skade.

Af

Ingen slinger i valsen

Det var et meget velspillende Tigers mandskab der mødte op lørdag eftermiddag i Herlev, og med et velspillende offense blev kampen hurtig ensidig.
I første halvleg stod der Tigers på det hele. Først var det Timmi Rysgaard, som på dagen spillede både offense og defense, der kunne tage en screen kastet af Jakob Karkov i endzone. Det var efter et angreb hvorfor først altmuligmanden John Mathews og dernæst TE Kevin Mirzaei rykkede bolden problemfrit.
Rebellerne havde ikke meget at byde på og Tigers angrebet blev båret af en særdeles velspillende Timmi Rysgaard. Timmi er primært kendt som LB, men har i år fået lov at bidrage på begge sider af bolden. Han takkede for chancen ved at score til 20-0 efter et flot drive, hvor han havde flere lange løb. Inden da havde Jakob Leth grebet et TD kastet af ligeledes velspillende Jakob Karkov.

Stort tab for Tigers

John Mathews måtte bæres fra banen på gæsternes første drive og det så meget smertefuldt ud. Den første melding var åbent benbrud, hvilket betyder at Tigers må klare sig uden amerikanere for resten af 2017-sæsonen. Tidligere på året måtte de se DE Jarrell McKinney vende snuden hjemad.
John Mathews har igennem en årrække været en af de absolut største profiler på Tigers-mandskabet og i National Ligaen, og tabet vil tydeligt kunne mærkes.
Mathews startede kampen som RB, da startende RB Lasse Lykke ikke var til stede.

Held i uheld

Det positive man kan tage med af denne situation, er at Tigers mandskabet fik set, hvilken værdi Timmi Rysgaard kan have som RB. Han var hele kampen igennem ustoppelig og kunne i 2. halvleg løbe yderligere to TDs ind for udeholdet. Timmi, som er lillebror til tidligere National Ligaen-MVP Marco Rysgaard, har ligesom sin bror en evne til at finde endzone, og var klart banens bedste spiller.
WR Hjalte Jakobsen og QB Jakob Karkov leverede hver et flot langt TD i 2. halvleg før Lukas Witzansky kunne pynte på resultatet for hjemmeholdet, efter et flot drive og et spektakulært TD.

Vigtige kampe i vente

Aarhus Tigers’ næste kamp er d. 17. juni, hvor mandskabet skal en tur til Søllerød for at revanchere nederlaget for fire uger siden. Tigers kan blive det første hold i år til at slå Gold Diggers og sikre sig en plads i toppen af tabellen.
I næste weekend, d. 11., skal Rebels spille en vigtig kamp om at undgå bundplaceringen mod Tomahawks.