Først blev 32 spillere valgt i første runde, nu er næste skridt for dem at skrive under på deres første NFL-kontrakt. Packers og Devonta Wyatt åbnede ballet.

Han var blot det 28. valg i første runde, men alligevel er var defensive tackle Devonta Wyatt hurtigst på aftrækkeren, da det kom til at skrive under på sin rookie-kontrakt. Og hans college-holdkammerat fra Georgia var ikke langt bagud.

Green Bay Packers fik som de første papir på deres 1. runde rookies, da de torsdag først skrev under med Wyatt, og ganske kort tid efter med linebacker Quay Walker, der blec taget med pick 22.

Begge får en 4-årig kontrakt med alle pengene garanteret, og med en option på et 5. år, som er kutyme for spillere valgt i første runde.

Wyatt får en kontrakt til en værdi af 12,86 millioner dollars med lidt over 6,5 millioner i hånden, mens Walker har fået lidt mere, da han er draftet tidligere.

Læs også: Gul Klud rookie-kontrakt tracker

Wyatt og Walker var to af de fem forsvarsspillere fra Georgia, der blev valgt i første runde af årets draft, og i alt fik college-mestrene draftet 15 spillere, hvilket er begge er rekorder i en 7-runders draft.

Siden de to holdkammerater skrev under, har også George Karlaftis skrevet under med Chiefs, mens Jets og Ahmad Gardner, der blev draftet som nr. 4, er den indtil videre højest draftede, der har skrevet under.

Den allerførste rookie, der skrev under med sin nye klub var Edge-rusher Amare Barno, der blev valgt i sjette runde af Carolina Panthers, og som blot et par dage efter draften satte sin signatur på sin første professionelle kontrakt.