Godt to uger efter free agency begyndte, er der stadig en række prominente spillere tilbage. Vi tager et kig på de største navne

Der er sket lidt, siden vi sidst rangede de 11 største navne tilbage i free agency.

Robbie Anderson røg til Panthers, Breshad Perriman skrev under med Jets, Jimmy Smith bliver hos sit 2019-hold og det samme gør Ndamukong Suh. Og så skiftede Nickell Robey-Coleman Rams ud med Eagles.

Derfor er der flere nye spillere på listen – og en ny nummer et!

Vi starter defensivt ud – to spillere i bagkæden og to linjefolk

10. Ronald Darby, cornerback, 26 år

Darby spillede decideret forfærdeligt i 2019, hvor han blev brændt af alt og alle og tillod 664 yards og seks touchdowns i opdækningen.

I både 2017 og 2018 var han dog en middel til over middel cornerback, og man kan håbe, at han kan vende formkurven.

Kan man betale ham ud fra hans 2019-niveau og få 2017/2018-produktion ud af ham, så er han et rigtig godt køb.

9. Mike Daniels, defensive tackle, 30 år

Mike Daniels kan stadig skabe pres på kastespillet og forstyrre løbet, men han er ikke den stjernespiller, som dominerede indersiden af linjen for et par sæsoner siden.

Skader har været en faktor, og måske kan det rigtige hold skrue tiden et par år tilbage på Daniels’ karriere?

Han er en chance, som er værd at tage, hvis man kan hive ham ind på en billig et- eller toårig kontrakt.

8. Everson Griffen, edge defender, 32 år

Efter at have kæmpet med mentale problemer uden for banen i 2018, vendte Griffen stærkt tilbage i 2019. Han lavede 70 ‘pressures’ (sacks, hits eller forstyrrelser af quarterbacken), 13. flest i NFL og det samme antal som superstjernen Khalil Mack.

Griffen valgte efter sæsonen at bruge en klausul i sin kontrakt med Vikings, så han kunne blive free agent. Seattle Seahawks har efter sigende vist interesse, men det har endnu ikke kastet en ny kontrakt af sig. Griffen er derfor stadig på jagt – efter quarterbacks og arbejdsgivere.

7. Prince Amukamara, cornerback, 30 år

Amukamara er ny mand på free agency-listen, men hopper forbi et par af gengangerne, da cornerback simpelthen er en mere værdifuld position end fx defensiv tackle (sorry Mike Daniels).

Analysesiden Pro Football Focus gav Prince Amukamara den 34. bedste opdækningskarakter af 132 NFL-cornerbacks sidste sæson, hvor han tillod under 50 yards i opdækningen i 10 af de 15 kampe han spillede.

Han kunne fx være en mulighed for Philadelphia Eagles, der kunne doble op på cornerback-hjælp efter klubben tidligere i free agency gav en stor kontrakt til Darius Slay.

Næste side: Listens første offensive spiller og to dygtige opdækkere