Selvom free agency allerede har budt på et hav af klubskifter og indgåede kontrakter, så er der stadig en række solide, klubløse spillere tilbage. Her kigger vi på de 10 mest prominente – og giver dig også et par ‘Wild Cards’

Der har været fuld gang i free agency, siden der officielt blev åbnet op for sluserne sidste onsdag, og klubberne har brugt over to milliarder dollar (2.060.821.077 for at være helt præcis).

Selvom rigtig mange navne allerede har skiftet klub, så er der en lang række arbejdsløse spillere, som endnu ikke blevet budt op til dans af en klub med en velspækket tegnebog.

Her får du de 10 mest spændende navne… well 11… Plus en bonus-kandidat.

Vi lægger ud med de tre store. To der kaster. Og én der jagter, dem der kaster.

1. Cam Newton, quarterback, 30 år

Opdateret: We have a new number 1.
Carolina Panthers har fritstillet Cam Newton, og dermed kan den snart 32-årige quarterback nu frit søge efter en klub og arbejdsgiver.

Under normale omstændigheder ville den tidligere NFL MVP have en række bejlere, men markedet ser lidt svært ud for Newton.

Han har fået nej tak fra Bears og Chargers, selvom sidstnævnte stadig er en mulighed. Lige som New England Patriots kunne være interessant for Cam og omvendt.

2. Jadeveon Clowney, defensive end, 27 år

For et hold, der mangler pass rush eller en solid klippe på forsvaret, så er Clowney stadig på markedet. Problemet er prisskiltet, som Clowney og hans agent har sat til 20 millioner dollars om året. 

Indtil videre er der ikke nogen, der har bidt på krogen, og så må vi se, hvornår den tidligere Texans- og Seahawks-spiller kommer på tilbud.

Han blev valgt 1er af Texans i 2014-draften (altså sådan nr. 1 af alle), men har ikke levet op til den status endnu. Han har været plaget af skader og har kun fuldført én sæson indtil videre. Rask er han et monster, og han har lavet 32 sacks i sine seks NFL-sæsoner, og er blevet valgt til Pro Bowl tre gange. 

3. Jameis Winston, quarterback, 26 år

Winston er NFL’s svar på en tur i ‘Dæmonen’/’Orkanen’/(indsæt dramatisk, generisk rutchebanenavn). Det går op. Det går ned. Og nogle gange får man lyst til at kaste op.

Jeg kunne godt se et hold med talent på begge sider af bolden satse på, at han kan sætte en stribe gode kampe sammen – tænk Ryan Fitzpatrick hos Jets i 2015 – og måske blive varm til et slutspils-run.

Han er ordbogsdefinitionen på ‘high risk, high reward’.

Næste side: En crazy receiver, en normal og to Super Bowl vindere. Klik videre på knappen nederst