Med tabet af Robby Anderson til Carolina Panthers så Jets’ receivergruppe noget tynd ud. Til at afhjælpe det problem har holdet nu hentet Breshad Perriman, der senest var hos Tampa Bay Buccaneers.

Sam Darnold har manglet våben i sin Jets-tid, og det så ikke bedre ud, da Robby Anderson skiftede til Carolina Panthers. Nu har Jets endelig gjort noget for at forbedre situationen.

Det bliver den tidligere Tampa Bay Buccaneers-receiver Breshad Perriman, der skal forsøge at hjælpe Darnold i 2020. Han får en etårig aftale med en værdi på op mod otte millioner dollar.

Perriman var et førsterundevalg i 2015, hvor Ravens valgte ham. Han blev dog aldrig en succes i Baltimore, og de fritstillede ham i 2017 efter et par meget skuffende år. I 2018 var Perriman både forbi Washington Redskins og Cleveland Browns uden at bide sig fast, men i 2019 fandt han endelig noget succes hos Buccaneers.

Især mod slutningen af 2019-sæsonen viste Perriman sig fint frem og i alt nåede han at gribe 36 bolde for 645 yards og seks touchdowns. Hos Jets vil han komme ind på et angreb, hvor han sammen med Jamison Crowder og Quincy Enunwa ligner de primære våben.

Udover Perriman har Jets også sikret sig endnu en offensiv linjemand i form af Greg Van Roten. Den 30-årige guard kommer til fra Panthers, hvor han har været starter de sidste to sæsoner. Van Roten er blot den seneste af en stribe investeringer på den offensive linje. Udover Van Roten har Jets også investeret i tackle George Fant, center Connor McGovern og guard Alex Lewis.