Hvem er de bedste wide receivers i årets draft, og hvad kan de? Gul Klud giver dig her et indblik i de fremtidige stjerner, der skal agere sikkerhedsnet nede bag ved på NFL’s forsvar.

2020-draften nærmer sig hastigt, og på Gul Klud vil vi ugentligt bringe draftindhold, så du kan være helt klar til sidste uge af april, når det hele går løs.

I denne artikel kan i bladre igennem sider om de 10 receivers, der forventes at gå først i årets draft, og vi vil prøve at forklare, hvad de gør godt og knap så godt. Hver uge sætter vi fokus på en ny positionsgruppe, og I kan snart læse om årets bedste edge rushere.

Vurderingerne af styrker/svagheder i denne artikel er helt og aldeles subjektive givet ud fra mit (Thomas Ringgaard) synspunkt. Rækkefølgen på receivers er ikke nødvendigvis min personlige rangering, men et udtryk for den konsensus, der eksisterer om, hvornår spillerne forventes at blive valgt.

Før vi begynder med listen vil jeg bemærke, at top 3 er meget svingende. Forskellen på styrkerne mellem Ceedee Lamb, Henry Ruggs og Jerry Jeudy relativt store, men de gør hver deres ting til sådan et niveau, at jeg nærmest hver dag ændrer mening og skifter rundt i top 3 rangeringen. Det vil nok være meget forskelligt fra hold til hold, hvem af de tre, de har øverst.

Næste side: Ceedee Lamb har kropskontrol som er sjældent set

De bedste spillere i draften: QB, RB, WRTE, OT, IOL, IDL, EDGELBCB, S